Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 07.05.2014 14:45

Рачков остави брат си без наследство! Раздор във ВИП фамилията!

Братът на известния комедиен актьор и телевизонен водещ Димитър Рачков е пласирал фалшиви долари не само в казина, но и в магазини. В момента полицията проверява дали Петър Рачков е имал съучастници в престъпната дейност. Това заяви пред ПИК комисар Милен Димитров, началник на полицията в Бургас.

Именно в морския град бе арестуван Рачков-брат в петък.

При претърсване в дома му на ул. „Македония“ криминалисти са открили 10 фалшиви банкноти с номинал по 100 долара и две с номинал от 50 долара.

На 10 януари пък Рачев бил задържан при опит да пласира 100-доларова банкнота менте в игрална зала на ул. „Александровска“. Тогава обаче той бе освободен след изтичане на полицейското му задържане от 24 часа.

„Предполагам, че полицейското разследване по случая ще приключи в установения от закона срок от 2 месеца. След това прокурор ще прецени дали на Петър Рачков да бъде повдигано обвинение“, уточни комисар Димитров пред ПИК.

На въпрос на медията ни – дали над Петър Рачков може да бъде разпънат полицейски чадър предвид роднинството му с Димитър Рачков, комисар Димитров бе категоричен: „Върху никого няма полицейски чадър. За нас няма никакво значение кой на кого е роднина. Наказателната отговорност е лична“.

ПИК научи, че след като Рачков е бил освободен, той рядко напуска жилището си. 34-годишният мъж изпитвал неудобство, че накърнил имиджа на батко си Георги, който заради него се черви от срам пред колегите си.

Източник:ПИКНай-четено днес


Българска студентка в Германия с разтърсващ разказ за кошмара в Берлин: Не е случайно, че атаката се случи на този коледен базар
Валери Симеонов с нов ключов пост!
Ревнивецът Костадин уби майката на трите си деца, отнесе трупа ѝ с куфар на затънтено място, но камера засне злодейството
Валери Симеонов в ексклузивно за Бойко Борисов и войната, която обяви на Маджо и Митьо Очите!

Важно! Правителството въведе нови промени за работното време, почивките и отпуските, които засягат всички

С постановление от тази седмица правителството прие промени в Наредбата за…

Прочети

Анкета

Затвори анкетата