Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 07.05.2014 14:45

Рачков остави брат си без наследство! Раздор във ВИП фамилията!

Братът на известния комедиен актьор и телевизонен водещ Димитър Рачков е пласирал фалшиви долари не само в казина, но и в магазини. В момента полицията проверява дали Петър Рачков е имал съучастници в престъпната дейност. Това заяви пред ПИК комисар Милен Димитров, началник на полицията в Бургас.

Именно в морския град бе арестуван Рачков-брат в петък.

При претърсване в дома му на ул. „Македония“ криминалисти са открили 10 фалшиви банкноти с номинал по 100 долара и две с номинал от 50 долара.

На 10 януари пък Рачев бил задържан при опит да пласира 100-доларова банкнота менте в игрална зала на ул. „Александровска“. Тогава обаче той бе освободен след изтичане на полицейското му задържане от 24 часа.

„Предполагам, че полицейското разследване по случая ще приключи в установения от закона срок от 2 месеца. След това прокурор ще прецени дали на Петър Рачков да бъде повдигано обвинение“, уточни комисар Димитров пред ПИК.

На въпрос на медията ни – дали над Петър Рачков може да бъде разпънат полицейски чадър предвид роднинството му с Димитър Рачков, комисар Димитров бе категоричен: „Върху никого няма полицейски чадър. За нас няма никакво значение кой на кого е роднина. Наказателната отговорност е лична“.

ПИК научи, че след като Рачков е бил освободен, той рядко напуска жилището си. 34-годишният мъж изпитвал неудобство, че накърнил имиджа на батко си Георги, който заради него се черви от срам пред колегите си.

Източник:ПИКНай-четено днес


Ексклузивно! По БТВ пуснаха жестока атака срещу Радев! Обявиха го за
Експерти посочиха защо прокуратурата влезе в КЕВР
Феновете на Слави плачат! Всичко свърши! Обявиха, че няма как! Няма да гледаме
От последните минути: Радев обяви кога точно ще връчи мандат на Борисов за съставяне на правителство

От последните минути: Радев обяви кога точно ще връчи мандат на Борисов за съставяне на правителство

Президентът Румен Радев ще връчи мандат за съставяне на правителство на Бойко…

Прочети