Politikata.net регистрира ценовата си листа за изборите

Съгласно изискванията на Изборния кодекс, politikata.net, като част от медийна група „Индекс Инфо ООД“ , регистрира в ЦИК и Сметната палата ценовата си листа за Парламентарните избори, насрочени за 25-ти октомври 2015г. По този начин медията ни декларира, че възнамерява да излъчва политическа реклама за периода на предизборната кампания .

Медийната група ще отразява и предстоящия Национален референдум с въпрос „Подкрепяте ли да може да се гласува и дистанционно по електронен път при провеждане на изборите и референдумите“ Ценовата листа може да бъде видяна от линка ЗА РЕКЛАМА, намиращ се в горния ляв ъгъл на сайта, точно над логото на politikata.

net

Там подробно са описани всички условия технологични рамки на рекламата. По закон сайтът politikata.net предоставя равни права и условия на всички участници в местният вот, както и в референдума. ПР материалите, които бъдат заявени, задължително ще бъдат брандирани с логото на избори 2015-та година. Договорите с политическите сили и кандидатите за кметове, които са решили да се възползват от нашите услуги, ще се публикуват в раздела „Избори 2015“.

Съгласно чл. 187 от Изборния кодекс „Печатните медии и онлайн новинарските услуги предоставят едни и същи условия и цени на всички партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали кандидати“, т.е. ние не можем да откажем публикуването на реклама, на която и да е регистрирана от ЦИК политическа сила. Публикуването на политическа реклама по време на предизборната кампания в никакъв случай не влияе върху редакционната политика и свободата на словото на журналистите, работещи в медията ни.

Те не изразяват политическите ни възгледи на колегите ни, подготвили материала за печат или отразили политическо събитие. Казано накратко извън ясно указаните платени предизборни публикации ние ще продължим да отразяваме политическия и обществен живот съгласно нашите убеждения и в услуга на обществото.

indexinfo.org | тел. +359 889 75 88 77 | e-mail: sales@indexinfo.org

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"