В средата на декември: Да се позабавляваме с конспиративните теории

В средата на най-семейният месец всички чакаме датите, които започват с 20. След като много от нас преживеем приключенията български пътища, БДЖ и подобни ще се съберем с най-близките, а бабите ни ще са се подготвили да има тонове храна.

Преди тази идилия обаче остават още две седмици, затова нека петъкът ни мине по-забавно като видим с какво си губят времето конспираторите:

Повечето теории на конспирацията, свързани с геополитика описват величието на Русия и как Путин и компания видиш ли са страхотни хора и не унищожават целия свят само защото не искат, иначе…

  1. Русия може да унищожи САЩ за 30 минути с хиперзвуковите ракетни системи

Според онлайн варианта на вестник, издаван 22 години, „братушките“ имат ударни ракети, които ще могат да преодоляват всякаква противоракетна система на САЩ.

Най-вероятно става дума за руското хиперзвуково оръжие – свръхсекретен летателен апарат под названието Ю-71, от проекта 4202.

От достъпните сведения се разбира, че този хиперзвуков глайдер ще може да развива скорост над 11 000 кв.км и да долети до Ню Йорк за по-малко от 40 минути, като срещу него ще са безпомощни всякакви противоракетни системи. Той ще има свръхманевреност, ще използва планиращ тип на полета /оттук и названието глайдер/ и при маневрирането ще може да излиза и в близкия космос. По този начин към 2020 г. Русия ще получи унищожителен коз в ядрените преговори със САЩ.

БЕЗПОМОЩНИ

ВСЯКАКВИ

така наречени журналисти…

Време за задължителните паранормални явления. Днес те са две:

  1. Хакер е открил доказателства за наличието на бойни кораби в орбита около Земята

Друг мой любим похват е, когато за по-голям авторитет се намесят учени. „Британските учени…“ или „учените в Калифорния“ всеки ден откриват нещо, за което самите те нямат представа. Същото е и с хакерите.

„Британски хакер, който успял да получи достъп до строго секретни компютри на НАСА, направи изненадващо изявление, твърдейки, че е открил доказателства за присъствието в орбита на американски (или извънземни)  бойни космически кораби. Хари Маккинън, който бе обявен за издирван от Съединените щати по делото за най-големия взлом в историята на хакерство военна мрежа, каза, че е открил секретна космическа програма под егидата на военноморските сили на САЩ.“

И сега да се върнем към края на света, както е редно…

  1. Шокиращо изявление: Планетата “X“ унищожава Земята този месец

Понякога си мисля, ако тези, които мислиха ежеминутно за края на света, вложат потенциала си в писане на детски приказки колко щастливи деца щеше да има. После благодаря на Дж. К. Роулинг за детството си.

„Планетата X ще премине толкова близо до Земята този месец, че „ще унищожи всичко  живо на Земята. Изследователите смятат, че тази планета е четири пъти по-голяма от газовия гигант Юпитер, те мислят, че тя е убила динозаврите, а сега е на път към Земята и ще се доближи до нас преди края на годината. Те вярват, че поради своето огромно гравитационно привличане ще се размести  континентите на Земята и това ще доведе до огромни цунами. В интернет започват да се появяват и първите снимки, на които, както са убедени изследователите, се вижда Планетата X или Нибиру. Много изследователи твърдят, че мегапланетата ще ни унищожи през април 2016 г., но екип от изследователи твърди, че са открили  доказателства, че на земляните им остава дори по-малко време, и X разрушително ще се доближи до Земята още преди края на този месец.“

 

И вече навлизаме в „дълбоките води“

  1. СМЯНА НА ИЗМЕРЕНИЯТА: Великата Промяна – 2012

“Повечето пророци и коренни народи по света предсказват, че Земята и човечеството ще преживеят „велика промяна“. Ние смятаме, че в крайна сметка тя ще се прояви като планетарна смяна на измеренията и преход към ново ниво на съществуване, свързано с промяна на съзнанието и преминаване към Христовото или единното съзнание…Първият признак за началото на прехода към друго измерение е рязкото отслабване на геомагнитното поле. На учените е известно, че през последните 2000 г. – от времето на Исус – то непрекъснато спада, но от 500 г. насам отслабва доста по-забележимо. С наближаването на прехода то сякаш започва да полудява – това вече е регистрирано. Летищата по цял свят непрекъснато коригират позицията на северния магнитен полюс, за да могат да ползват автоматичните си уреди. През последните 30 г. се наблюдават много странни промени в геомагнитното поле… ”

 

Откакто правя тази любима моя класация, наблюдавам и друга зависимост – хората харесват да използват думи, които не разбират, защото може би звучи по-fancy. Всички нищим политиката и футбола, но само избраните говорят за „рязкото отслабване на геомагнитното поле“.

Шампион

тази

седмица е:

Хлорирането на водата

Някой беше казал, че ако те боли глава и го напишеш в Гугъл, ще се окаже, че имаш проблеми с простата дори и да си жена. Толкова много лекари има във форумите, че ако не разбирам какви са тези негативни статистики, че в България медицинските специалисти емигрирали.

„Хлорирането на питейната вода е друг случай на добавяне на вещества, които са вредни за човешкото здраве. То произвежда широк диапазон от хлорни съединения с канцерогенни и други причиняващи болести свойства.“

По-надолу става и ясно, че …

„водата, която причинява рак има принос за още редица хронични заболявания“

и накрая статията завършва със съвет:

„В същото време трябва да се защитавате от опасностите, причинени от хлорираната вода. Ако вие живеете в място, където имате достъп до дъждовна или подземна вода добре, но ако не – то използвайте филтри или установки с обратна осмоза, за да почистите водата, която използвате за пиене и готвене, а на душа обезателно поставете филтри…“

Аз отивам да пия хлорирана вода след толкова много информация, за да продължа да живея заблудения си живот.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"