Алена предупреди: Огромна заплаха тегне над 21 депутати, трябва да са смирени и разбрани през 2018 г, иначе…

„Ако Луната е в риби, косите категорично не трябва да се подстригва, защото се появяват люспи по главите на мъжете. Когато луната е в дева, няма проблем. 2018-а е годината на Луната и има много странно усещане – стабилност, но и заплаха. Това важи за всички родени под знака на кучето“

Това обясни астроложката Алена в студиото на „Тази сутрин“ по bTV.

„Не само ти, но и голяма част от политиците са родени близнаци. Годината на Луната изисква задълбочен размисъл, налага се да няма скандални разправии между политическите партии. Знаеш, че има политици, които не могат да мерят езика си, но всяка дума в политически план остава в полевите им структури и се връщат като бумеранг. Луната налага да няма агресия“, допълва тя.

„Трусове в смисъла на досегашните би трябвало да няма, но казвам „би трябвало“, защото годината на Луната предразполага към много „ако“. 55 депутати са родени под воден знак, 21 от тях са в рак и ако не съумеят да бъдат умерени, може да има много сериозни трусове, които няма да са свързани с тотална смяна на властта.

Най-много политици има в огнените знаци, а въздушните знаци са в златната среда. Те носят напредъка и носят една държава към върхове, които биха били полезни.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"