Месец и половина след победата: Яни от „Фермата“ свали Виолета (СНИМКИ)

Победителят от последния сезон на „Фермата“ Яни Андреев най-сетне успя да свали колежката си от шоуто Виолета Тодорова. Двамата с вдовицата се сваляха през голяма част от предаването, а Вили така и не отвърна на чувствата му, но не го и отхвърли, пише „Телеграф“.

Месец и половина след края на шоуто Яни успя да изпълни бляна си – да види прасковката на Вили, както той самият се изрази в един от епизодите.
Във „Фермата“ двамата имаха доста закачки, но не преминаха границата, макар да осъществиха няколко целувки и масажи пред камерата.

След победата си Яни заяви: „С Вили си прекарвах страхотно вътре и не мислехме непрекъснато за играта. Това направи престоя ни там много ползотворен и премина леко, без напрежение и битки. Отношенията ни в момента са чисто приятелски и 100% ще си останем такива и след предаването“. 
Очевидно вече дружбата им е преминала на по-висша фаза. За зрителите остана тайна какво мисли майката на Яни за Виолета, която е вдовица и има две малки деца. Имаше всякакви спекулации по въпроса – че Вили се върти около Яни само заради парите му, или пък че майката на ергена от Козлец по никакъв начин не искала да води вкъщи вдовицата. Нито една от тях обаче не бе потвърдена.

Влюбените си направиха романтична екскурзия до Берлин, където гостуваха на колегата им от шоуто Иван Гинчев и съпругата му, които са в очакване на второто си дете. От щастливите снимки в социалните мрежи се вижда, че те са се наслаждавали максимално на времето си заедно и са обиколили някои от най-интересните места в града. „Вземайте се вече, много сте хубави“, пишат феновете им. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"