И аз не вярвах, но това ме разби! Ето как да си построиш мечтаната в България само за 3800 лева!

Част от описанието за тази цена е: “ Преместваема къща 600х900 – 54м2

Дневна, 2 спални, кухненски бокс,  баня и тоалетна

Жилищните модули са преносими постройки за временно или постоянно живеене позволяващи обзавеждане с офис мебели,кухни,санитарен възел и др.

Практиката показва, че жилище се прави от различни материали. За основа на сградата може да се вземе дори и контейнер. И тогава на практика се получава едно практично съоръжение, което лесно може да се демонтира и да се премести на друг участък.

Да разгледаме прекрасните примери на дизайнерската мисъл.

 Да разгледаме прекрасните примери на дизайнерската мисъл.

Жилище от контейнер (2)

Главния плюс на жилището от контейнер е че може да се създаде бързо и с минимални средства.При създаването на такъв дом, трябва да се вземе предвид, че площта на стандартен контейнер е около 28 кв.м. За изграждането на удобен дом е по-добре да се използват множество контейнери.

Жилище от контейнер (3)Жилище от контейнер (4)Жилище от контейнер (5)Жилище от контейнер (6)Жилище от контейнер (7)Жилище от контейнер (8)Жилище от контейнер (9)Жилище от контейнер (10)Жилище от контейнер (11)Жилище от контейнер (12)Жилище от контейнер (13)Жилище от контейнер (14)Жилище от контейнер (15)Жилище от контейнер (16)Жилище от контейнер (17)Жилище от контейнер (18)Жилище от контейнер (19)Жилище от контейнер (20)Жилище от контейнер (21)

 

 

  

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"