Джигити по “Ботевградско шосе“ в София! Лъскаво Порше кабрио отвя БМВ и Ауди с бясна скорост на светофар (ВИДЕО)

Лятото тече вече с пълна сила и явно жегата навън подпалва бензина в кръвта на софийските джигити. Това се вижда ясно на видео, заснето от очевидец и качено във Фейсбук.
На клипа, направен от буден гражданин, се вижда как три тузарски мощни возила и шофьорите в тях тръпнат в трескаво очаквано светофарът да светне зелено, за да скочат на педала на газта и да се изстрелят като ракета на Илон Мъск, но не в космоса, а по столичен булевард, при това без въобще да се интересуват, че може да излагат на опасност живота на други участници в движението.

В екшъна стил „Бързи и яростни“ участват три автомобила – лъскаво червено Ауди, черно БВМ и ултра скъпарско Порше кабриолет.


На кадрите се вижда, че най-нетърпелив е шофьорът на черния баварец. Той дори не чака светофарът да светне зелено и с газ започва да придърпва колата напред, след стоп линията.

Затова пък останалите участници в незаконната улична гонка не му остават длъжни и само секунди по-късно педалите им на газта са натиснати до дупка.

В крайна сметка най-бърз се оказва водачът на германската червена супер кола, който кара останалите двама незаконни състезатели да му дишат прахта. От видеото се вижда, че опасният за живота на жителите и гостите на столицата екшън се разиграва на оживения с движение булевард „Ботевградско шосе“.

Видеото с неразумното поведение на пътя може да гледате тук! 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"