Бенатова избухна срещу несправедливостта: В България всичко е простено! Публичните обиди, грубостта към избирателите, нескритата дискриминация

Значи майките имат право да умират всеки ден, само защото са решили да не изоставят децата с увреждания. Ама тихо. Вкъщи. Други права нямат.

Особено са лишени от право на възмущение и разходки навън с децата си. А Валери Симеонов и други смятат, че имат право да ги поучават, до „умиране“ от обида. Покрай тях и всички нас. Така коментира скъпите билети и последвалата след тях лавина от коментари Миролюба Бенатова на страницата си във фейсбук.

Последно Симеонов се изказал, че не им било работа (на майките) да гледат цената на скъпите билети в първа класа до САЩ, защото така ставало в последния момент. Иначе жената била професионалист и трябвало да си остане в министерството. А и била от неговата квота! Важен детайл. Добре. Дори и конкретната зам. министърка да не е виновна за близо 9те хиляди лева за билети, кой в МТСГ е допуснал това разхищение да стане факт, заради забавянето на решението дали е важно да се ходи в Ню Йорк или не. Поканата отлежава от март, а сега е юни. Все някой трябва да понесе отговорността, защото разходът си е разход и е харч от нашите данъци. И друго. Може ли Валери Симеонов и Димитър Манолов да се извинят на българските граждани, независимо майки или не. Разбрах, че Манолов съветвал майките „да спрат вече да ги разхождат по улиците тия деца“. Днес съжалил, че е казал така, ама то аман от извининия. Излиза, че в България всичко е простено. Публичните обиди, пренебрежителното отношение към цели обществени групи, липсата на обикновено съчувствие, грубостта към избирателите, нескритата дискриминация. И? Какво трябва да стане, за да се обидим?!

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"