История като от екшън филм! Врачанка роди дете, но бащата се оказа скандален, развява мъжкото достойнство пред… (СНИМКИ 18 )

Бившата приятелка на Росен Михайлов, който се прочу с перверзните си снимки, Рали Илиева разказа на какъв тормоз е подложена тя и семейството й от експартньора й, съобщава Bulnews.bg.

Оказва се, че фотосите на мъжкото си достойнство, които той изпращал на Рали и майка й, били само капка в морето. Двамата се запознали през 2016 година и заживеели на съпружески начала, като много скоро след началото на връзката им жената забременяла. 

Отношенията помежду им не били много спокойни, а 28-годишният Росен вдигал чести скандали, придружени със заплахи и обиди.

 Когато 25-годишната жена била в четвъртия месец решили да заминат в Гърция при родителтие й, където да работят, за да съберат пари за бъдещата им рожба.

Една вечер обаче братът на Рали хванал „зет“ си да мастурбира, докато наблюдава през прозореца на банята как се къпе „тъща му“. Срамната случка била капката, която преляла чашата на търпението на бременната жена и Росен се прибрал в България, но без приятелка си. Рали отказала да се върне и да живее с него, тъй като била обидена и уплашена от мисълта да съжителства отново с воайора.
Малко след това последвали перверзните снимки на „жезъла му“ и нецензурните обръщения, адресирани към нея и майка й, за което Росен бе осъден да плати сериозна глоба.

Според Рали, това не е първият път, в който се случва да си показва члена. Докато живеел с нея в къщата й във врачанския квартал Нефела, бил извадил любовния си мускул пред тяхна съседка. Снимки на члена си пращал и на приятелка на бившата си изгоря и още много нейни познати. 
„Докато бяхме заедно дори го хванах, че има регистрация в сайт за запознанства, където си прелага сексуалните услуги. Дори видях съобщение от някакъв чоевек, който му дал 30 лева, за да спи с него“, разказва потресената жена.

След като се разделила с Росен и си помислила, че се е отървала от него обаче тормозът не спрял. Докато Рали още била в Гърция той й изпращал постоянно заплашителни съобщения от личния си и от фалшиви профили във Фейсбук.

В част от тях се заканвал към младата жена, че щом се върне в България ще й стъжни живота, а също и, че ще си вземе „копелето“ от нея.
И така и станало. „След като се прибрахме миналата година лятото от Гърция, за да си оправям документите за раждането, той не спираше да ме следи и заплашва“, разказва Рали.

Стигнало се до там, че да я замеря със стъклени чаши в заведение в центъра на града, а след това я издебнал сама вкъщи и отново я нападнал. От силния стрес, който преживяла Рали родила преждевременно. 

Наложило се обаче, че детето да бъде настанено с приемно семейство, а Росен я принудил да подпише декларация за пълен отказ от родителските си права.
На делото за попечителство миналия месец вече едногодишното момиченце било присъдено на Росен.

В момента Рали обжалва решението и се надява малката им дъщеричка да не бъде под опеката на „луд и извратен човек“. 

„Искам си детето. Как да позволя на този дето си показва оная работа на ляво и дясно да ми гледа момичето. Знам ли какво може да причини на детето“, казва Рали.

Тя се надява съдът да прецени кое е най-доброто за детето и да и позволят то да се върне при нея, където ще бъде в стабилна семейна среда. 

 

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"