Иванчева е пак зад решетките (СНИМКА)

„Деси Иванчева беше изведена от болницата и върната обратно в ареста преди обявения от лекарите час – веднага след последното ѝ изследване в 8:20 ч“. Това съобщение излезе на фейсбук страницата на кметицата на столичния район „Младост“, която от април е зад решетките по обвинение за подкуп.

На 1 август кметицата влезе в “Майчин дом” в София за прегледи на тумор на хипофизата ѝ. На снимка, добавена към публикацията, се вижда, че на излизане от болницата Иванчева отново е с пранги на краката.


 

Припомняме, че кметицата на „Младост“ Десислава Иванчева бе арестувана зрелищно по време на получаване на подкуп. Тя, заместничката й Биляна Петрова и помагачът им Петко Дюлгеров са в ареста по обвинение, че са взели подкуп в особено големи размери. Инвеститорът Александър Ваклин обвини кметицата, че му е поискала 500 000 евро, 70 000 от които бяха открити у нея и у Дюлгеров. Подкупът трябвало да накара Иванчева да придвижи разрешителното на бизнесмена за строеж. Иванчева отрича обвиненията. Тя е категорична, че не е знаела за парите, открити в колата й, както и че не е разговаряла с Ваклин извън общината, а при разговорите им обсъждали проект за детска площадка.    

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"