Помните ли колоритния Недко? Отново се прояви, два квартала пропищяха от него

Бургазлията Недко Цветанов познат с участието си от всякакъв тип протести – от  гей браковете до тези срещу правителството и високите цени на тока, отново напомни за себе си, съобщава „Флагман“.

Той е арестуван от полицията след серия вандалски прояви в блокове в комплексите „Зорница“ и „Изгрев“. В края на юни Цветков се промъкнал във вх. 8 на блок 35 в жк.

„Изгрев”.  Влязъл входовото помещение и разбил две домофонни табла, а след това ги задигнал.

Само ден по-късно, по същия начин проникнал в блок 77 на жк. „Зорница”. Там откъртил асансьорното табло в първи вход и изчезнал незабелязано.  Вследствие на повредата, лифтът бил напълно унищожен и негоден за употреба. На 19 септември Недко отново се върнал в блок 77, за да си вземе асансьорното табло и отново изчезнал безследно. Стойността на „повредата”, причинена от Цветанов възлиза на около 2000 лв.,  а самото табло струвало 2 500 лв.

След подаден сигнал към служителите на Пето районно управление задържат Недко. Той направил пълни самопризнания за престъпленията, а откраднатите вещи били намерени в жилището на бургазлията. Според хора, които го познават той не искал да използва задигнатите вещи, а да си отмъсти за нещо на хората в тези блокове.

Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на Недко Цветанов продължава.

Припомняме, че Недко Цветанов е известен в града още от 2015 година, когато при явяване в Съдебната палата, влезе в лют спор с охранителите. Те поискали личната му карта за проверка, Недко я показал, но не позволил някой да я пипне. Тогава той бе осъден за обида на длъжностно лице, тъй като между Цветанов и съдебните гардове, започнали да хвърчат обиди, и дори ги нарекъл „умствено изостанали“.

Районният съд в Бургас го осъди на пет денонощия арест по Указа за борба с дребно хулиганство(УБДХ). Именно и това бе причината 48-годишният кримигерой да обяви гладна стачка зад решетките.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"