ЕКСКЛУЗИВНО! Каракачанов с шокиращи разкрития: Ако се запознаете с подробностите за убийството в Русе, няма да може да спите! Такива извращения нормален човек не може да извърши

Ако този престъпник от Русе си признае, че е виновен, той ще получи максимална присъда от 30 години. Твърде вероятно е след 15-та година да иска предсрочно освобождаване и да го получи. Затова ние настояваме за такива присъди доживотна присъда без право на обжалване. Това заяви пред Нова телевизия вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов на въпрос за убийството в Русе.

„Аз съм привърженик, ако има такива доказани престъпления, да има смъртни наказания. Наясно съм обаче, че това няма да бъде прието от обществото и парламента, но не е редно да се правим на големи либерали“, категоричен е той.

„Ще обсъдим предложението за химическа кастрация на такива престъпници“, разкри Каракачанов.

„Ако се запознаете след време с подробностите на убийството в Русе, които не са известни на обществото, ще се потресете и няма да можете да спите. Там има извращения, които не може нормален човек със здрав мозък, та дори и дрогиран и пиян човек да извърши“, обяви вицепремиерът.

Той разкри, че днес няма да има коалиционен съвет на управляващите партии поради ангажираност на голяма част от участниците. „Аз имам ангажимен, Цветанов също. И други колеги имат ангажименти, затова няма да имаме съвет“, добави министърът на отбраната.

Той коментира и напрежението в Обединени патриоти заради искането на Волен Сидеров за оставка на вътрешния министър Младен Маринов. „Нямам основание да смятам, че Младен Маринов не си е свършил работата с инцидента с Деница Сидерова. Аз оценявам нещата не по едно ПТП, а по това как Младен Маринов реагира на важни обществени ситауции, а Маринов се справи много добре в случая в Русе“, разкри Каракачанов.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"