Рекордна кражба на пъпа на София! Фокусник сви Ролекс за 90 бона! Няма да повярвате как шашардиса полицията

Фокусник открадна ултраскъп Ролекс за 90 000 лв. от магазин на пъпа на София, и то пред очите на на продавача и охранителя. Рекордната кражба като от филм за илюзионисти се разиграла миналата седмица в лъскав бутик на бул. „Витоша“, пише „Телеграф“.

Сигналът е подаден в полицията и в момента се води разследване, а извършителят се издирва, потвърдиха от СДВР.

Чужденецът, издокаран в стилен светъл костюм и тъмна риза, влязал в магазин на „Витошка“ и започнал да оглежда скъпите часовници. По правилник, който се спазва във всички обекти с маркови бижута и аксесоари, вратата се заключва, щом клиентът гледа и пипа стоките. Така станало и в този случай. Охранителят на обекта врътнал ключа, а чужденецът седнал на една маса и започнал да иска различни модели часовници.

Погледът на измамника се спрял на „Ролекс“ за 45 000 евро. Фокусникът омайвал продавача близо 40 минути с приказки и въпроси за отделните аксесоари.

След дългото омайване, чужденецът обещал да купи определен часовник, дори оставил 100 евро бакшиш за доброто обслужване и обещал да се върне до броени часове, след като изтегли пари. Никой не успял да види как ловко бутнал тузарския „Ролекс“ в джоба на сакото си.

Охранителят му отключил вратата, той тръгнал и повече не се върнал. След минути продавачът установил, че липсва часовникът за 90 бона и позвънил незабавно на полицията.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"