Ето красавицата, която смени Лора Крумова

Смяната на водещата в „Събуди се“ по Нова телевизия вече се случи, тъй като Лора Крумова излезе по майчинство, новото лице на красвата и достойна заместничка вече буди зрителите в събота и неделя. От медията обявиха преди дни, че към екипа на „Събуди се“ се присъединява Мартина Ганчева.

Красавицата вече се вихри в ефира на Нова.
Брюнетката досега бе позната на зрителите като репортер.

 
Мартина Ганчева е журналист със задълбочени познания в сферата на международните политиче отношения, историята и литературата, следи отблизо културния живот в България и Европа. Професионалният ѝ път започва в БНР като стажант, а първият досег с телевизията се случва пр 2004 година в телевизия „ДЕН“.
В последните 7 години е била водещ и продуцент в Bulgaria ON A Тя е единственият български журналист, правил интервю с Траян Бъсеску като действащ президе на Румъния. Преводач е и на автобиографията на настоящия румънски президент Клаус Йоханис Пред микрофона ѝ са заставали еврокомисарят Вера Юрова, заместник-председателят на Европейската комисия Юрки Катайне и редица евродепутати, сред които Моника Маковей и Ска Келер.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"