Валери Симеонов обяви, че няма да подава оставка и нарече протеста днес „тюрлю гювеч“

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов на този етап няма да подава оставка. „Утре в 10 ч. е обявен контрапротест в защита на моята скромна особа  пред Министерския съвет. Благодаря на много органицации, които ме подкрепиха.

Но аз ги моля да не го провеждат този протест“, каза той.

В 14,30 ч. предстои коалиционен съвет на „Обединените патриоти“, след който ще стане ясно и дали ще има някакви промени в организацията.

Симеонов обяви, че не е изненадан от исканата му оставка от Волен Сидеров, но не мисли да я подава-

Лидерът на НФСБ призна също, че няма да допуска да му се месят „нито отляво, нито одясно, нито отгоре, нито отдолу“. Категоричен, че застава зад собственото си мнение.

„Не мисля, че моята фигура е кой знае колко значима и не смятам, че моята оставка ще бъде решаваща за стабилността на правителството“, каза той и добави, че не се е чувал от вчера до днес нито с премиера Бойко Борисов, нито с партньорите си от коалицията „Обединени патриоти“.

Накрая той бе накаран да коментира днешния протест, на който бе поискана оставката му, а той с усмивка го нарече „тюрлю гювеч“.

Симеонов каза също, че преди минути в два сайта е изтегла фалшива информация с интервю, дадено от неговия син. „Такова изявление не е давано и кантората ми ще открие кои са сайтовете, за да ги съди“.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"