Мариела Нордел разкости майката на убиеца Викторио: Куковици като теб раждат българския комплексиран сопол!

Българската с гореща кръв и остро мнение Мариела Нордел написа силни думи за майката на двойния убиец от столичния квартал „Надежда“ – Виктори Анлегов, който днес бе оставен в ареста.

припомня, че по време на делото 26-годишният мъж опита да обвини приятелката си Дарина Министерска и родителите й за трагедията, при която той я уби и застреля едногодишната им дъщеричка Никол.

В съдебната зала бяха и родителите на Викторио, които вчера за първи път проговориха. Именно думите на майката на убиеца провокираха Нордел да изрази острото си мнение.


                                  Мариела Нордел

Ето какво написа тя в личния си фейсбук профил (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„Два дена стискам зъби, искайки да напиша нещо за коментара на майката на убиеца Викторио („страхотно” име м/у впрочем – много отиващо на сопола, който го носи!) без да съм в състояние на афект. Но май няма да изляза от афекта, защото думите на тази жена са потресаващи. По принцип съм много против да се обвиняват родителите за деянията на пълнолетните си деца. Но тези хора, особено майката, направо ме хвърлиха в шок и са много добър индикатор, защо Викторио е бил възпитан като един най-обикновен сопол-неудачник, който е имал късмета жена да му обърне внимание, независимо, че е боклук. 

„На всички, които ще го обвинят, ще им кажа: „Обуйте неговите обувки, живейте неговия живот и тогава го съдете!,” каза назидателно майката на сопола. 

Дето се вика (ба*ти и уникалния живот е имало това говедо!) Жена му вече не го харесвала, не му говорила мили думи, можела и да му изневери! Ба*ти драмата, майче! Драма, която всеки втори човек на земята живее – с разводи, кризи, изневери, изоставяния, ревност, семейни скандали и прочее. Но явно за твоя сопол Викторио, това са причини да се превърне в садист и убиец! Нищо уникално няма в твоя сопол – който е един най-обикновен нереализирал се български комплексар, който вини за идиотския си лузърски живот—единствения човек, който му позволява да го вини – крехката му жена и то до едно време, докато не му бие шута! Ужасно „уникална” история е това, нали мамче? Само че, когато други сополи са изоставени от жените им, те обикновено не ги убиват! Това, което ме шокира в това интервю, е че мамчето и таткото не казаха нито една дума на съжаление за това че синът им е убил жена си. Все едно не се е случило това. Не изразиха съболезнования към близките на момичето,не се извиниха… Говореха само за убитото си внуче, и „как нямало кой да ги гушка!” сякаш това дете няма майка!!!! Ето това е изродското в тези хора. Това обяснява защо сополът им син е това, което е. „Каквото и да е станало вече няма значение…” каза майкта на сопола! Ама как така да няма значение! Ама що за хора сте вие!?
Tatiana Christy
Точно същото си мислех и аз като Татяна, докато гледах оная пача майката на Викториото какви ги плещи. Зад всеки един неудачник има една майка кукувица!“.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"