Пребитата от секс маниак адвокатка попиля съседите на Викторио: Застреля детето си като куче, защото не си извадихте главите от з*дниците!

Столичната юристка Валентина Каменарска, която преди време бе нападната в офис от секс маниак, изригна с гневен пост в личния си фейсбук профил.

След като във вторник тя направи извънредни разкрития за нейния нападател и показа негови снимки, сега Каменарска реши да сподели възмущението си за двойното убийство в столичния квартал „Надежда“, за което първо писа.

„Никой от съседите не е чул изстрели. Ми да, що да чуе!?
Ако бяха чули, можеше да не бъде изведено от дома си едно едногодишно дете и застреляно в главата като куче-на бензиностанция.

Важното е рахатлъкът на съседа да не се нарушава. Изстрелите са си битов проблем все пак“.

„Не, не не мога да повярвам. Колежка ми каза за това интервю, но въпреки това исках да го чуя. Исках да чуя, как един „човек“, в случая шофьор, отказва да спаси едно дете. И казвайки го не чувства нищо нередно в това. Всъщност го казва съвсем, ама съвсем спокойно: „Какво ще правя аз едногодишно дете, не мога да го кърмА „. 
Това дете е можело да бъде спасено многократно:
Веднъж, ако съседите си бяха извадили главите от задниците и така евентуално бяха чули изстрелите, за да съобщят за стрелбата. 
Втори- от шофьора, на който е било предлагано да му бъде оставено, за да го закара в някое районно. Който и след това дълго не се обажда в полицията.
И трети-ако не беше проведена мега, гига нескопосана акция, без психиатър/психолог парламентьор, който да успокои убиеца. 
И знаете ли, убиецът ще бъде наказан, той най-вероятно няма да излезе повече от затвора. А кой ще накаже тази сбирщина, която се явяват „добрите хора“, тези съседи, шофьор и хорица с недомислени акцийки тип Лясковец? 
Този път жертвата е дете“, пише одвокатката.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"