Мадлен Алгафари с взривяващи думи за кървавия убиец Викторио и за таксиджията, който не взе Никол!

Мадлен Алгафари коментира и действията на таксиметровия шофьор

Мадлен Алгафари коментира поведението на Викторио Алекасандров, който уби дъщеричката си Никол и майка й Дарина.

„Никъде другаде в света не съществува българската поговорка „Целувай си детето, само когато спи“.

Проблемите в българското семейство със сигурност не се дължат само на парите, а и на липса на диалог, на съзряване“, каза Мадлен по Канал 3.

За Викторио Александров Мадлен споделя: „Със сигурност тези хора имат липса на любов, на внимание.

Със сигурност става дума за бившо дете, което е търпяло някакво страдание. За да е толкова разтроена ценностната ти система, за да не е на първо място човешкият живот, и да си способен на агресия, садизъм, в ранното му детство има някаква родителска некомпетентност, насилие, инциденти“.

„Никой не се ражда с патологиите си. Хора с такава ревност не си дават сметка, затова и не търсят помощ. По-тъжното е, че когато жени потърсят терапевт, те и при терапевта се страхуват“, споделя опита си Мадлен Алгафари.

„В случая тъжното е, че хора, които се държат по този начин, карат околните да се страхуват. И заради този страх те не смеят да реагират, да подадат жалба, защото се чувстват заплашени. И тогава някой стига докрай и убива“, констатира тя.

Мадлен Алгафари коментира и поведението на таксиметровия шофьор, който отказва да вземе детето и да го заведе в полицията. „Със сигурност подобен тип поведение говори за много ниска духовна интелигентност. Да подкрепиш ближния си, защото ако един орган в тялото ни страда, страда цялото тяло. Когато живееш в усещане за изолация, злото може да съществува. Макар и да имаш лична история с много ограничения и социална олигофрения, винаги имаш шанс в някой етап от живота да ти се случи“, изтъква още тя.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"