Топкриминалистът Ботьо Ботев с горещ анализ на загадъчната смърт на шефа на КАТ Казанлък!

„По-лесно е да се правим, че е самоубийство и че няма престъпление. Аз не искам да кажа, че колегите подхождат по този начин. Далеч съм от тази мисъл.“. Това заяви в ефира на Нова тв топкриминалистът Ботьо Ботев.

 

„Сложно е на този етап да се прецени от гледна точка на информацията, която има. Явно, че нещата не са в ред от гледна точка на самата обстановка и оценката на тази обстановка.

Загадките за внезапната смърт на шефа на КАТ-Казанлък се множат и след погребението му

Много версии и констатации могат да се направят. Ако приемем тезата, че се касае за психологична криза във въпросния колега, кой и как би могъл да оцени какви ще бъдат неговите действия, когато е взел подобно решение?“, добави Ботев.

„Това е една сложна психологична категория, когато човек е стигнал до подобни съждения и действия. Има много неща, които трябва да се изяснят. Например невинаги онова, което е намерено – в случая пистолетът в ръката. Има подобни ситуации, в които може да се инсценира самоубийство. 

Стотици изпратиха до гроба шефа на КАТ-Казанлък, в Бузовград никой не вярва, че се е самоубил (СНИМКИ)

Бих поставил като въпрос защо се подценява, че в момента тече проверка по отношение на вътрешен контрол и корупционни действия в районното управление. 

Още потресаващи разкрития за мистериозната смърт на шефа на КАТ в Казанлък

Аз бих казал, че ще е твърде рано да се правят каквито и да е изводи. В тази ситуация обаче нещата вървят към едно самоубийство“, обясни още криминалистът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"