Дневен хороскоп за утре, 6 януари. Ето какво ни очаква на големия празник Богоявление

Неделя е време за поставяне на практически, постижими цели; работа по развиване на зрялост и здрав разум в личността; разглеждане на бъдещето и подготовка за него; фокусиране върху конкретни начини за развитие на самодисциплина и самоуправление; поемане на ангажименти и признаване на отговорности.
 

ОВЕН 
Пазете се от враговете си
           Обърнете сериозно внимание на здравето си, в никакъв случай не се претоварвайте. Неделя се оказва сложна поради появата на лични проблеми за голяма част от представителите на Овен.

За други от знака неприятностите се свързват с удар от човек, с когото работите в един бранш.

Въпросната личност е готова силно да ви навреди, за да наруши социалните ви позиции.

ТЕЛЕЦ 
Укрепете позициите си
          Денят ви ще е динамичен, наситен на събития и произтичащите от тях развития. Неделя силно повишава напрежението и на родените в Телец. Пазете се от враговете си и не влизайте в спорове, защото ще прераснат в конфликти, а последните ще ви причинят вреди. В момента е особено важно да укрепите позициите си, които са далеч от необходимата здравина.

БЛИЗНАЦИ 
Добър шанс за печалби
           Опасенията ви относно нещо или някого внасят напрежение в живота ви. Неделя предоставя благодатни възможности на Близнаците за реализиране на делови цели и за постигане на парични печалби. Можете да реализирате интересуваща ви цел, по която основополагащото начало е поставено и вече е факт. Днес не провеждайте преговори! Ще загубите!  

РАК 
Не действайте прибързано!
          Ще се превърнете в основния организатор на събитие, което ще промени плановете на мнозина около вас. Емоционални или финансови проблеми, възникнали във взаимоотношенията ви с някой, ще се превърнат в основа за разделянето ви. Ще е по-добре да запазите спокойствие и да не реагирате прибързано. Не след дълго ще се окаже, че мнозина от Раците са били обект на провокация.

ЛЪВ 
Проблеми
           Приятно настроение ще владее повечето от вас. Неделя ще е неприятна и тежка за огромен процент от представителите на Лъв поради проблеми от здравословен характер, които ще блокират реализацията на цел.  За някои от вас неприятностите се свързват с нечии измами или подли удари, целящи да ви причинят финансови загуби.

ДЕВА 
Успех в преговори
          Покажете на света, че можете да рискувате разумно и няма да останете разочаровани. Девите разполагат с прекрасни възможности да реализация на материални или лични цели, но ако действат нечестно ще се сблъскате с проблеми, отстраняването на които едва ли ще е лесно. Този ден е много добър за провеждане на делови преговори. Ще постигнете пълен успех.

ВЕЗНИ 
Изразителен успех
            Очаква ви един приятен ден, който ще запълните с най-разнообразни занимания. Не е приятно постоянно да се казва, че само честно действащите ще постигнат безпроблемен успех, защото звучи като индиректно обвинение към представителите на зодията, но през последните седмици този мотив е силно актуален не само за Везните, а за всички зодии. Неделя е силно продуктивна.

СКОРПИОН 
Работете самостоятелно
            Душевното ви равновесие ще се възстанови и ще успеете да балансирате емоциите си. Скорпионите, които ще предпочетат самостоятелната работа, гарантирано може да се надяват на добра реализация през този ден. Онези от вас, които ще предпочетат да действат на партньорски начала, ще съжалят за хрумването си, защото може да се окажат коварно измамени.

СТРЕЛЕЦ 
Не поемайте съвместна работа
            Тревожи ви хаоса, който цари около вас. Не се тревожете, пък и не си струва. Доста успешна ще е реализацията на Стрелците, разчитащи на собствени възможности. Работата в комбинация с някого не е за препоръчване, защото крие рискове за бъдещите ви взаимоотношения с въпросната персона. Налице са ясни указания за нечестност, които ще родят остри кавги и неприятности.

КОЗИРОГ 
Промени
            Ако попаднете в деликатна ситуация дайте преднина на дипломатичността си и покажете, че може да се разчита на вас. Поради необходимост от промени в съдружната и партньорската работа при бизнесмените, през този ден на последните няма да им е възможно да действат по деловите си задачи. Някои Козирози ще направят важна стъпка към място, което ще им осигури значителен просперитет.

ВОДОЛЕЙ 
Разделени на противоположни позиции
Упражнявате творческите си способности днес и получавате признание за това. Ситуацията при Водолеите е двояка.  Възможностите на част от представителите на знака за реализация на целите наистина са значителни днес и ще се възползват от тях, за да осъществят намеренията си,  но за други от зодията е видимо, че здравословното им състояние е проблематично.

РИБИ
Добри възможности
         Бъдете по-контактни днес. Денят ви открива чудесни възможности стига да преодолеете стеснителността си. През последните няколко месеца голяма част от Рибите не са достатъчно търпеливи за реализацията на целите си. Често прибързват, а това води до грешки. И днес тази тенденция е силна, а преодоляването й едва ли ще затрудни активните от знака. Мобилизирайте се! Денят е ползотворен.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"