Пълен хороскоп за всички зодии за 2019 година. Много трудности и големи изпитания предстоят на

Има израз: както празнувате Нова година, така ще я прекарате. Същото се отнася и за първия месец на новата година. Много е важно тя да върви щастливо, продуктивно и гладко.

И за да разберете в коя посока е по-добре да се движите, какво да очаквате и какво да мечтаете през януари.

 

Анджела Пърл е сред почетните гости на международни астрологически конференции, проведени в Австралия, САЩ и Великобритания. 

Прогноза за януари 2019

Овен

Първият месец от новата година ще започне за огнения Овен много активно. Януари 2019 г. ще бъде важен по отношение на кариерата и статута. Много от представителите на Овен очакват промяна на дейността. 8 януари Венера – планетата на любовта и красотата – влиза в 9-ти дом на Овен. А това означава, че с личния живот всичко ще бъде просто прекрасно. Възможна съдбовна среща, която впоследствие ще доведе до брак. Финансирането също ще бъде наред.

Телец

Това е чудесно време да насочите енергията към себе си и да направите здраве и релаксация. Загуба на тегло, пътуване до санаториум, йога, курсове по астрология са точно нещата, на които трябва да се обърне внимание през януари. От средата на януари Телец ще усети обратната връзка от миналото. Събитията и хората, с които сте имали енергийни връзки, ще ви напомнят за себе си. Но не се страхувайте, всичко ще върви много по-гладко и по-положително, отколкото можете да си представите. Или може би някой от миналото може да бъде тяхното бъдеще. Благоприятни пътувания с цел активна почивка, е възможно да се продават или купуват недвижими имоти.

Близнаци

Прекрасен месец за отношенията на Близнаци, както лични, така и бизнес. Възможни са и промени във финансовата сфера, изразени в увеличаване на приходите. Много ситуации ще бъдат свързани с приятели или хора с еднакви възгледи, които ще помогнат в търсенето на дестинация. През януари 2019 г. Близнаците ще направят първата стъпка към мечтите си. Най-добрият период ще бъде края на месеца. Целенасочената природа на въздушния знак ще постигне забележими резултати в професионалната област и в творческите области.

Рак

Януари може да бъде добра основа за изграждане на нов бизнес или търсене на допълнителни източници на доходи. Ще има възможност да придобият нови умения, които могат да бъдат полезни в работата. Необходимо е да бъдете внимателни в конфликти с властите (с шефа или с бащата). Също така, първият месец от новата година ще бъде много важен период за връзката. Много от Раците ще отговорят на тяхната любов и някои ще приключат с предишна връзка.

Лъв

Лъвовете влизат в активната трудова фаза: затова трябва да се обърне специално внимание на вашето благополучие в началото на месеца. Опитайте се да отложите не толкова належащите пътувания и не толкова важните въпроси за по-подходящо време. Романтични срещи, любовни приключения, приятни изненади – това е, което Лъвовете ще запомнят през втората половина на януари. От финансова гледна точка всичко ще бъде стабилно.

Дева

През януари Девите ще могат да правят това, което обичат – възстановявайки реда в заобикалящото пространство: внимателно подреждайки нещата по рафтовете, досадни представители на други знаци, ще ви пречат на спокойствието. През втората половина на месеца е възможно да се срещнете с човек, който е предопределен да играе важна роля в живота на красивите Деви. Възможни импулсивни разходи. През този период си струва да бъдете много внимателни при покупките, по-добре да не вземате заеми.

Везни

Отличен период очаква представители на знака на Везни. През първата половина на месеца се очертават положителни тенденции в областта на любовта и семейните отношения. Везни ще могат да достигнат до пълно разбиране и хармония с роднини и близки. Основното нещо – да покаже грижа и търпение към близката околна среда. Възможни са промени в състава на семейството или промени в обзавеждането. Също така през първия месец на новата година много Везни ще решат въпроси, свързани с недвижимите имоти.

Скорпион

В началото на месеца ще имате много работа, но ще се справите с всичко. В допълнение, всички усилия ще бъдат изплатени с интерес. Януари е прекрасно време за финансиране. Приходите ще потекат неспирно към Скорпион.

Можете да промените кръга на комуникация. Това е един добър месец за започване на учене и за кариера. Личният живот също е приятно доволен.

Стрелец

Независимо от празничното безделие, Стрелец дори не планира да се отпуска. Трудолюбието ще ги накара да започнат работа почти от първите дни на януари. Бъдете сигурни – лесно можете да постигнете целите и желанията си. Ето защо, началото на годината ще бъде много изгодно за Стрелец. През първия месец на новата година Стрелците ги очаква пътуване, може би среща с хора от други страни. Финансовата ситуация ще започне да се променя към по-добро.

Козирог

Активно движение, пътуване, смяна на пребиваване, ремонт или просто пренареждане на мебели – този месец може да се изпълни с такива събития. Бъдете внимателни с конфликтите. Защитата на границите ви не се прекалява, за да не се развалят отношенията с близките ви хора. Добър период за всякакви начинания и нови постижения. Най-вероятно самотните Козирози отговарят на тяхната любов. Благоприятни големи покупки. Така че, ако планирате да купите кола, по-добре е да го направите през януари-2019 година.

Водолей

През януари темата за отношенията може да излезе на преден план, някои ще поставят точка на отношенията си. А някои, напротив, ще срещнат истинската си любов. През януари Водолей трябва да се възползва от предпазливостта и разумните амбиции. Този месец е, за да ви подготви за битката – да опипате почвата, да опознаете, да планирате и да погледнете по-отблизо, така че през следващите месеци заслужено да спечелите. Последните 10 дни на януари ще бъдат белязани от добър доход.

Риби

През януари 2019 г. талантливите Риби ще започнат бъдат доста продуктивни, но не и най-скъп етап по отношение на енергийните ресурси. Първата половина на месеца ще доведе до интензивно взаимодействие с хора с еднакви мисли и покровители. И през втората половина на януари, уморени от реалностите на живота, Риби неволно ще искат да отидат в света на мечтите и фантазиите. Не обвинявайте себе си за слабост, защото Риби са склонни да се ровят в собствения си вътрешен свят от време на време. Въпреки това определено не си струва да вниквате дълбоко в себе си, може би точно сега животът ви е подготвил страхотна изненада.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"