Ако сте зодия Овен или Везни, опичайте си акъла – вижте ексклузивния хороскоп на Алена

ОВЕН

Няма да липсват трудности заради проблеми създавани ви за пореден път от ваши неприятели, които не мирясват и се се примиряват с вашите успехи. Умножете спестяванията си с малки, но печеливши инвестиции, които можете да обмислите днес. Помислите и за разрастване на вашия бизнес. Не пренебрегвайте възможностите за контакти с чужбина.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте предложение за делово задгранично пътуване през следващата седмица и преценете финансовите си възможности. Не давайте съгласие за подписване на споразумение, за което обсъжданията не са завършили, защото може да се окаже, че са злоупотребили с вашето доверие.

БЛИЗНАЦИ

Не е желателно да пътувате. Очаквайте разправии, които ще трябва да изтърпите, ако ви повикат на работното ви място, защото сте в пълно противоречие с вижданията на вашите колеги. Не предизвиквайте нежелателни промени, само защото сте се заинатили. Могат да ви доведат до пълен провал, особено свързаните с работата ви, ако сте заети служебно.

РАК

Сутринта ще научите за неочаквани разходи заради ваши роднини, за които не сте уведомени. Новината няма да ви зарадва и ще е причина вечерта да вдигнете скандал на семейството си. На работното място се справете за няколко часа със задълженията си, следобед проведете деловите срещи и вечерта се приберете навреме у дома.

ЛЪВ

Промени на работното място ще преобърнат програмата ви за деня, но може да е във ваша полза. Задължително се откажете от обедната си почивка и обсъдете плановете си с вашите колеги. Ако гледате на предложенията, които ви отправят с очите на разума и не фантазирате обзети от песимизъм, успехът е с вас.

ДЕВА

Дайте възможност на колегите си да се изявят самостоятелно на работното място. Разчитат изцяло на вас, но е време да им докажете, че и те имат отлична подготовка и знания. Отсъствието на ваш колега и възможността да отхвърлите и неговата работа не е във ваш интерес, защото той и без това винаги е готов да отхвърля знанията и уменията ви. Откажете му. Нека друг се заеме с тази задача.

ВЕЗНИ

Откъснете се от монотонното си ежедневие и се предпазвайте от ударите на ваши неприятели, които не на сеочаквани, но ви дразнят. Причината са поредните ви блестящи успехи и новото социално положение, което сте си извоювали. Предстоят ви пътувания и полезни срещи. Не ги отказвайте, дори и ако са свързани с предстояща задгранична командировка.

СКОРПИОН

Склонни сте да приемате сериозно и шеговитата критика по ваш адрес. Денят е не е благоприятен за осъществяване на делови контакти. Не разчитайте, че новите ви познати, с които се срещате днес, ще ви отворят път към бъдещи успехи. Овладейте бликащата емоция и поработете върху спешните си служебни задачи.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки напрегнатия ден обмислете как през следващите дни да предприемете промени в режима на работа, особено ако сте управители на производствена фирма. Очаквайте информация за предстоящи финансови постъпления. Покажете готовността си да се захванете с нова работа, разчитайки на умението си да се приспособявате бързо.

КОЗИРОГ

Внимавайте защото и днес не сте се отказали от прибързаните и необмислени действия. Не давайте неизпълними обещания, за да се освободите от досадниците искащи заеми. Завършете започнатите задачи до края на деня. Не го ли сторите, ще ги проточите във времето и ще навредите на авторитета си.

ВОДОЛЕЙ

Прибързаността е във ваша вреда още от сутринта. Предстои ви среща на събитие, в което днес сте задължени да вземете участие, въпреки че не искате да си губите времето, но е от значение ва асторитета ви. Запознанствата ще са ви полезни. Неприятели, които са заслепени от злоба към вас, защото няма как да заемат мястото ви, се опитват за пореден път да усложнят отношенията с близките ви.

РИБИ

Спечелете сърцата на най-големите си неприятели. Тази привидно трудна задача всъщност е много лесна, стига да си поставите ясна цел и да знаете кого искате да върнете в живота си. На работното място не са изключени неочаквани трудности, особено ако замислените идеи са свързани с рисковани действия и колегите ви отказват подкрепата си.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"