Актьорът Славчо Пеев сензационно разкри последния завет на Пепа Николова за Алекс и Ласкин: 5 дни преди смъртта си, тя ми заръча…

На 6 януари, Богоявление, към трупата на небесните актьори полетя Иван Ласкин. Симпатягата от култовия детски сериал „Васко да Гама от село Рупча“ се събра с най-добрия си приятел Чочо Попйорданов. На таланта им, сигурни сме, предстои да се възхищава публиката в Рая.

Иван беше от хората, заобиколени с малко приятели.

И не защото беше лош човек, а защото малцина го разбираха. Един от тези, които следяха отблизо живота на Ласкин, от началото на актьорската му кариера във филма на режисьора Димитър Петров, до последните му дни, е Славчо Пеев.

„С Иван се виждахме се покрай Александра, която е актриса в Сатиричния театър. Иван беше много естествен човек, това му изиграваше лоша шега понякога, защото той не понасяше неестествените хора, не понасяше лъжата. Беше на страната на справедливостта“, разказва пред TV Славчо Пеев.

Една от живите легенди родния театър познаваше добре и Пепа Николова, а дъщеря й Алекс израстна пред очите му край сцената на Сатирата. „Пепа беше велика личност, също човек на справедливостта, не мълчеше, беше ударена в устата, невероятно истинска. Пепа държеше Алекс изкъсо, но тя много я обичаше. Ние с Пепа бяхме много близки, 5-6 дни преди да почине, ме извика. Искаше да ми заръча нещо за Алекс и Иван…“, допълва актьорът.

Какъв е бил предсмъртният завет на Пепа Николова към Славчо Пеев, касаещ дъщеря й и Ласкин, как започва звездният път на Иван и как попада в каста на „Васко да Гама от село Рупча“, гледайте сега в „Жълтите новини“:.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"