Пред “Позитано“ се извиха опашки заради рожденичката Нинова (СНИМКИ)

Президентът на Република България Румен Радев поздрави по телефона председателя на БСП Корнелия Нинова по случай 50-годишния й юбилей и изпрати поздравителен адрес. В централата на партията го отнесе лично началникът на кабинета му Иво Христов.

“Запазете своята борбеност и сила на духа, с които спечелихте доверието на своите съпартийци. Пред Вас стои най-отговорната мисия за всички съвременни политици: да съхраним демокрацията и да изведем България на пътя на свободата, справедливостта и благоденствието”, пише в поздравителния адрес до Нинова.

Лично да я поздрави в централата на БСП дойде и вицепрезидентът Илияна Йотова, информира Канал 3. 

Опашки от желаещи да честитят на юбилярката се извиха следобед в червената централа. Освен апаратът на „Позитано“ 20, дойдоха и редови социалисти, които поискаха да поздравят Нинова. Сред тях имаше и пенсионери, които носеха по една червена роза.

Поздрави Нинова получи и от омбудсмана Мая Манолова, посланици, организациите на БСП от цялата страна, кметове, политически партии, представители на бизнеса и неправителствени организации.

Нинова бе отрупана от колажи от пресцентъра на БСП и младежите социалисти, а журналистите от „Дума“ й подариха първа страница с нейна снимка.

И в соццентралата продължи събирането на дарения за талантливите математици. Рожденичката обяви още преди дни, че тази година не иска подаръци и букети, а вместо това приема финансова подкрепа за талантливи български ученици. След като бъдат отворени пликовете, Нинова ще обяви и крайната сума, събрана за националните отбори по математика.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"