Ново 20: Мариана Векилска се върна в ефира на bTV, СНИМКА показва нелеп гаф!

Седмици след като напусна bTV, снощи Мариана Векилска отново се появи в ефира на частната медия. Изненадващата й поява бе в централната новинарска емисия, когато Векилска “премина” зад гърба на Виктория Петрова в нюзрума, пише topnovini.bg.

Скандал! Кулагин лъсна по гол задник (СНИМКИ)

Бившата водеща на “Тази събота и неделя” не е променила решението си, нито е дошла да се види с бившите си колеги. Причината зрителите да я видят на екран е съвсем различна.

Продължаващият повече от обичайното ремонт на новинарското студио на bTV принуждава водещите да четат новините си в изцяло зелено студио.
 

Чрез технически средства върху зеления фон е наложен запис на кадри от старото студио и нюзруума на bTV. Ситуацията е парадоксална, тъй като е абсолютно възможно самата Виктория Петрова да се “разходи” зад собствения си гръб. Това е и причината новинарите в медията да изглеждат на зрителите леко облечени посред зима.

Тази СНИМКА на Зуека от преди 26 години, придружена с история за гола изцепка пред десетки, ще ви шокира

След грандиозното забавяне на ремонта, очаква се bTV да има обновено новинарско студио чак през март – около девет месеца след старта на ремонта.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"