Изплува тъмното минало на Васил! Дори не подозираме какви зверства е извършил с Калина, преди да я убие!

Готвачът Васил се е гаврил с*ксуално с гаджето си Калина, а после го удушил с карате хватка и преспал една нощ с трупа. Повод за бруталното убийство, което се е разиграло във вторник вечерта в дома на 25-годишната жертва Калина Симова в столичния кв. „Банишора”, станал SMS и патологична ревност, пише „Телеграф”.

Красивата счетоводителка и бивш модел от „Ивет фешън” получила съобщение, но отказала категорично да го покаже на 23-годишния си приятел Васил Василев.

Това го провокирало до краен предел и той се нахвърлил върху нея.

Първо се гаврил с девойката с*ксуално, а после я удушил с карате хватка.

„Хванал я е през гърлото с лявата ръка, а с дясната е притиснал краката към гръдния й кош. На практика жената е нямало как да си поеме въздух. Тялото й бе открито в същата поза”, обясниха криминалисти.

За злокобното убийство се разбра чак на следващия ден, след като готвачът пуснал SMS на баща си и своя приятелка, че ще се самоубие. Тя извикали полицията, която влязла в жилището и открила убитата девойка и почти неадекватния Васил.

Калина и Васил се запознали преди 3 месеца и почти веднага заживели заедно в дома на родителите на жената. Съседите от блок 28 разказаха, че били „много сладки двамата и адски влюбени”.

Не ги чували нито да се карат, нито да се бият. Кали и Васил често ходили на почивки, обичали да карат сноуборд и ски. От известно време обаче Васил започнал да ревнува гаджето си и да подозира, че има друг мъж в живота й.

Градската прокурорка на София Емилия Русинова разказа, че имало информация от разпити на близки, че Калина е имала намерение да се раздели с него, но така и не го сторила. Във вторник вечерта Калина и Васил се прибрали от работа, вечеряли, пили алкохол и слушали музика, разказал убиецът пред разследващите. После обаче спомените му се губели.

Единственото, което казал, е, че като станал на следващия ден, видял Калина посиняла и гола на дивана.

„Цял ден в сряда Васил се е разхождал навън, купил си е алкохол. Баща му е звъннал няколко пъти, но синът не е вдигнал”, допълниха ченгетата. Привечер в сряда готвачът пил алкохол, взел болкоуспокояващи и решил, че ще се самоубие.

Пратил есемесите на татко си и неговата приятелка, които незабавно извикали полиция. Щом ченгетата нахлули в жилището, открили Васил гол до кръста в спалнята. До него бил въздушният му пистолет. Той направил 2 опита да се гръмне – в ръката и в шията, под адамовата ябълка, но сачмата само пробила трахеята му, обясни шефът на СДВР Георги Хаджиев.

Преди време Василев тренирал много активно карате, но изведнъж спрял и започнал да пие болкоуспокояващи. Това не е първият път, в който опитва да посегне на живота си.

Преди няколко години живеел с баща си в Дания. Там започнал връзка с красиво момиче, но се разделили. Изпаднал в жестока депресия и опитал да се самоубие, щом се прибрал в България.

„Васил е направил опит да отнеме живота си в жилище в столичния кв. „Дружба”, но не е успял”, разказаха разследващи. Градската прокурорка на София Емилия Русинова пък допълни, че опитът е бил през 2015 г., а след него пратили Васил на психолог. Калина е осиновена. Близки на девойката разказаха, че тя е била много обичано, гледано и обгрижвано дете още от малко.

„В никакъв случай тя не е страдала от факта, че е осиновена, но може би вътрешно го е преживявала, не е споделяла обаче да има проблем. Родителите й са прекрасни хора и никога не са дали и косъм да падне от главата й”, плачеха роднини вчера. Васил пък е израснал под грижите на баща си и баба си, тъй като майката ги зарязала преди много години, става ясно по време на разследването. Въпреки факта, че е израснал без майчина грижа и ласка, той не бил конфликтен. Даже бил свит, определят го негови приятели. Той имал изключително силна връзка с баща си, а в баба си виждал майката, която никога не е имал.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"