Актуална прогноза за времето до края на януари-Ще има ли още сняг?

Предстоят ли още интензивни валежи от сняг до края на януари?

В петък, 18 януари, от запад облачността ще се увеличи, а в котловините и на места в Горнотракийската низина преди обяд ще бъде мъгливо или с ниска облачност. Температурите слабо ще се понижат, но ще се задържат сравнително високи за втората половина на януари, предава bTV.

През почивните дни облачността ще бъде значителна и на отделни места ще има превалявания, предимно от дъжд, в планините над 1000-1200 метра – от сняг.

Количества – незначителни.

От запад температурите слабо ще се понижат.

В началото на следващата седмица ще бъде облачно, ще има и превалявания – в Северозападна България, а във вторник в Северна – предимно от сняг, в останалите райони – от дъжд. В понеделник превалявания ще са само на отделни места, във вторник – на повече места в страната. Ще започне понижение на температурите.

До края на месеца вероятността за валежи ще бъде голяма. В Западна и по-голямата част от Северна България ще вали предимно сняг, в Югоизточна България – предимно дъжд.

Много ниски температури не се очакват. Като цяло, в края на месеца температурите в повечето райони ще бъдат около климатичните норми, в отделни райони стойностите дори ще бъдат малко по-високи.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"