Цветанов: ГЕРБ е най-добрата организационна структура и платформа за решаване на проблемите в регионите

ГЕРБ е най-добрата организационна структура като партиен живот в България. Най-добрата платформа за решаване на проблемите в регионите. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на Национална предизборна среща на партията.

„Опонентите ни ще бъдат безкомпромисни в представянето на фалшиви новини, да манипулират обществото“, заяви той. „Когато са имали възможност да управляват, не могат да представят видимите резултати, които ГЕРБ представя през последните 10 години“, коментира Цветанов.

„Много е важно всеки да разбере възможността и отговорността, която носи, във връзка с предстоящите европейски и местни избори“, се обърна той към политическия актив на ГЕРБ. „Платформата за граждански диалог ще стартира от 12 февруари, от Аулата на Великотърновския университет“, съобщи Цветан Цветанов. „Искаме да покажем, че това е силата на ГЕРБ – когато всички работим заедно, „ръка за ръка“, заяви той.

„Трябва да има граждански диалог и за регионална политика. ГЕРБ направи така, че да има свързаност. Какво предлагаха БСП-нима предлагаха магистрали, които изградиха?“, попита Цветанов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"