На фаталната психоложка и се размина, жертвите на мелето бесни

Антония Лукова – младата психоложка от село Калояново, която през юни миналата година помля в адска катастрофа две семейства от Дъбене и Дълго поле на пътя за Пловдив, и този път се отърва. Съдът даде на Лукова 1 година и 4 месеца условна присъда, глоби я 500 лева и и отне книжката за 2 години. 

Припомняме, че драмата набра скорост, когато Антония излъга, че не тя, а неин приятел е  шофирал колата. На всичкото отгоре той се оказа дрогиран, а тя изчезна и бе обявена за национално издирване, ченгетата дълго я търсеха седмици наред.

 
Зад гърба си Антония има множество нарушения на пътя. 

На 3 юни 2018 г. край Труд Антония управлявала лек автомобил „Мазда“, като нарушила правилата за движение и причинила средни телесни повреди на няколко души. В болница бяха откарани тима възрастни и четири деца от двете коли. Психологическите травми на децата бяха лекувани дълго време и продължават. 

„За сетен път се убеждавам, че няма държава, има корупция и неработеща съдебна система. Споразумяват се прокуратурата и престъпника ,налагат смешно наказание и тъжно, но… така няма да върнем българите, няма да се преборим с демографските проблеми, напротив и ние се замисляме имаме ли бъдеще в престъпна държава“, коментира пред Антоанета Тенева от Дъбене, чиито две деца и съпруг сериозно пострадаха в катастрофата. Другото семейство от Дълго поле също е възмутено и скандализирано от ниската присъда на фаталната психоложка. 

Кристина ИВАНОВА,

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"