НФСБ се оправда за проваленото заседание на парламентарната група на Патриотите

Редовното заседание на парламентарната група на Обединени патриоти, което трябваше да се проведе днес, 22.11.2019 г., от 17 часа, в сградата на Народното събрание, бе провалено.

Както писа от „Атака“ обявиха, че причина за това е липсата на депутатите от НФСБ, като така е бил провален кворумът на заседанието. 

По-късно от НФСБ изпратиха декларация до медиите, в която обясняват защо според тях не е имало заседание.

Ето какво пише в нея без редакторска намеса:

„По повод изявление на ръководството на партия „Атака“ за непроведено заседание на парламентарната група, уж по вина на НФСБ, ръководството на ПП НФСБ заявява:
Заседанията на парламентарната група не са редовни, а се организират епизодично по решение на прeдседателя на групата  Волен Сидеров.
За провеждането на заседания на ПГ „Обединени патриоти“ председателят на парламентарната група съобщава на секретариата, който уведомява депутатите по телефона или чрез SMS. За заседанието на 22.01.2019 г. не са уведомени нито секретариата, нито депутатите – голяма част, от които са от провинцията.
От партия „Атака“ не е присъствал никой – за кратко е дошъл Десислав Чуколов с екип на телевизия „Алфа“, като е напуснал стаята на групата ОП веднага след приключване на снимките.
ПП НФСБ определя съобщението от ръководството на „Атака“ като некоректно и подвеждащо медиите. За съжаление, проблемите в организацията и ръководството на парламентарната група видимо очакват своето решаване.“

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"