Първа СНИМКА на циганина Николай, налетял да коли полицай със самоделна сабя

Циганинът, който посегна със самоделна сабя на полицай в Сливен и го заплаши с убийство и с палеж на дома му, остава за постоянно в ареста. Инцидентът се разигра в събота при междусъседски скандал в ромската махала „Надежда“.

24-годишният криминално проявен Николай Джамбазов под въздействието на наркотици отправи заплахи и посегна със заострената метална шина към униформения служител. По-късно беше арестуван, съобщава БНР.

Показаха СНИМКА на самоделната сабя, с която циганинът Николай налетя да коли сливенски полицай!

Днес нападателят твърдеше, че е използвал пригоденото като сабя желязо, за да се отбранява от съседите си, а не да нарани полицая: „Не съм нападнал полицай, пак го потвърждавам. Самоотбрана бях, да се защитавам, защото лошите бяха пет човека с брадви и ме гонеха пред вратата ми. Полицай не съм нападнал“.

Циганинът Николай, нападнал полицай със сабя, крещял: Ще ти изтръгна гръкляна! Ще дойда до дома ти и ще… 

Прокурор Венета Добрева коментира въз основа на какво са му повдигнати обвинения и какво наказание е предвиденото в тези случаи. „На лицето са повдигнати обвинения за извършени две престъпления от общ характер – хулиганство, извършено при условията на опасен рецидив, което е съпроводено със съпротива на органи на власт. И другото му обвинение е за отправена закана с убийство и закана с престъпление спрямо орган на властта. Предвиденото наказание е лишаване от свобода до шест години“.  

Определението на Районния съд в Сливен може да бъде обжалвано пред Окръжния съд.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"