Стайко Стайков е тежко болен, твърди 8-членна медицинска експертиза

Апелстивният спецсъд остави под домашен арест Стайко Стайков Според магистратите, назначената 8-членна медицинска експертиза категорично е показала, че се налага продължаване на лечението му.

Ядрено-магнитен резонанс и ехограф са само част от извършените изследвания. Магистратите цитираха и наранявания по главата и тялото на Стайко Срайков, с които той е бил приет за лечение в“Пирогов“. Сред тях са охлузвания около очите и ръцете, стари хематоми.

Има обаче достатъчно данни, че Стайко Стайков е съпричастен към данъчните измами и прането на пари, за което е обвинен заедно с баща си и вуйчо си.

Документи разкриват, че с пари от фирмите под контрола на Миню Стайков са купувани луксозни коли. Те били наемани от фирми, управлявани от синът.

Свидетели разказали и че семейството имало 2 яхти, на чиито служители се плащало винаги в брой.
На предното заседание синът на бизнесмена Миню Стайков – Стайко, не се яви в Апелативния специализиран наказателен съд, а причината бе тежкото му здравословно състояние, заради което спецсъдът по-рано го пусна под домашен арест.

Стайков е настанен в болница „Света София”, съобщи на предното заседание адвокатът на обвиняемия и отказа да разкрие диагнозата му.

Синът на бизнесмена Миньо Стайков – Стайко Стайков е обвинен в участие в групата на баща си за данъчни престъпления, съхранение на акцизни стоки без бандерол и пране на пари. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"