УЛИЧНА ВОЙНА: Кьоравите братя цигани с тузарските коли воювали с кръвожадния Камен Куката

Плевенският топ гангстер Камен Балбузанов-Куката, е водил свирепа улична война с циганския клан Маринови от Долни Дъбник, който стана емблемата на фалшификациите в системата на ТЕЛК. Братята Горан и Станьо, които уж са кьорави, но шпорят с луксозни „Мерцедес“-и, са били обект на засилен интерес от страна на Куката.

Конфликтът между тях пламнал през 2011 г., когато циганите изведнъж започнали да демонстрират висок стандарт на живот, пише столичен ежесдмичник.

Куката надушил с какво се занимава циганският клан – телефонни измами в особено големи размери. Балбузанов решил да прилапа част от спечелените с измама пари, доверяват негови приятели.

С помощта на местен прокурор, Куката натиснал братята да му броят рекет от 150 бона. Двете страни провели няколко срещи, но не се стигнало до нищо. Циганите уж обещали, ще броят мангизите, но след това се покрили. Бесният Балбузанов пък драснал клечката на две от скъпите им лимузини.

Той обаче получил неочкван отпор. Бащата Иван Маринов се свързал с циганския тартор Методи Петков от съседното село Буковлък, който контролирал голяма тубма мургави побойници. На 26 август 2011 г. циганската банда нахлула в заведението „Канапе“, собственост на Куката и го пребили жестоко с метални пръти и тръби. За услугата Маринов броил 50 бона. Работата отивала към смърт, когато охранител на Куката извадил пищова си и започнал да гърми срещу циганите. 

Ченгетата пък арестували петима от побойниците, които отгоре на всичко потрошили и заведението, както и пребития Балбузанов. 

Кофликтът бил потушен, а циганите от Долни Дъбник сключили примирие с Куката, който се гласял да ги избие. Маринови след това дори му помогнали да придобие с измама земеделски земи в Плевенско. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"