Мощен съвпад на Венера се случва точно утре, на 14ти февруари! Връзки ще се пропукат и дори разпаднат, преди да бъдат отпразнувани.

Утре – 14-ти Февруари, Венера прави съвпад със Сатурн, до 23-ти февруари, което на астрологичен език означава: 

Точно около 14-и Февруари Венера ще „целуне“ Сатурн. Колко връзки ще се пропукат и дори разпаднат, преди да бъдат отпразнувани.

Венера и Сатурн в комбинация носят добро. Каквото се счупи е за добро.

Каквото остане, значи е стабилно в същността си.

Луната прекарва деня в Близнаци и ние се фокусираме върху живота в момента. Ние сме комуникативни, свързани с другите и любопитни.

Ще бъдем изключително чувствителни към настроенията и подводните течения около нас.

Може да ни е трудно да определим действията и целите си, може би временно да изгубим поглед от реалността. Това може да бъде разрушително, но полезно, тъй като ни помага да намерим алтернативи.

За хората, които са във връзка ще има проверки, за да се види с колко здрави греди разполага конструкцията и с колко прогнили, след като това бъде установено, ще се отсъди дали сградата може да продължи да съществува при тези условия, или е необходимо цялостното й събаряне.

Ако има за подмяна само няколко греди, ще бъде назначена тяхната подмяна със здрави, при условие, че и двамата участници във връзката проявят достатъчно земна мъдрост и поемат отговорност за миналите си бездействия, и евентуалните си бъдещи действия по посока заздравяване на тяхната сграда. 

Онези връзки, които ще започнат на 14-ти февруари, по времето на този съвпад, има тенденция да са дълготрайни, зрели, основани на взаимна отговорност, израстване, учене на уроци, и стабилност.

Не бива да забравяме, че Сатурн в Астрологията е Строгият Закон, или Строгостта, Съдникът, Господарят на Кармата.

Нека всички да мислят за Сатурн и неговата целувка с Венера, не само, като целувката на Строгия Закон на Сатурн, който действа ограничаващо и изстудяващо, но да не забравим да мислим за него и като формата, която дава възможност на Силата да се прояви. 

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"