Градският прокурор на София с нови сензационни разкрития за касапницата в Нови Искър!

Установихме, че бащата на извършителя всяка сутрин е пътувал с негова колежка за работа. Вчера сутринта тя го е чакала, но той не се е явил. Тя е уведомила хората в поделението, където са работили. Уведомено и е МВР.

 Това каза по телефона за bTV градският прокурор на София Емилия Русинова, която разкри последни подробности за четворното убийство в Нови Искър. 

„Хора от поделението, колежката на бащата и полицаи отиват до къщата. Вратата на къщата не е била затворена. Георги се е появил във видимо недобро състояние. Ядял е филия със сирене. Военните са го попитали къде са родителите му. Той е отговорил, че са заминали на погребение в Пловдив. Веднага е направена справка, че семейството няма роднини в Пловдив. Разследващите потърсили негови близки и разбрали, че семейството няма роднини в Пловдив. Георги се е държал неспокойно и е развеждал униформените из къщата. Униформените са видели личните карти на родителите на Георги и той е отговорил, че те са бързали много и са ги забравили. При обхождането на къщата са намерени и труповете на роднините на Георги“, каза още Емилия Русинова.

Първи СНИМКИ и ВИДЕО от Къщата на ужасите в Нови Искър 

„Той е говорел несвързани неща за психотропни оръжия и МИ-6. Впоследствие пред полицаите Георги е бил по-обстоятелствен и е разказал много неща, но пред психолозите е казал, че ще говори, след като се консултира с адвокат. Към момента не знаем мотивите за убийството. Работим по всички версии. Експертизите все още не са готови. До прокуратурата и МВР не са подавени сигнали за проблеми в това семейство. Съседите не са чули нищо. Знаем, че Георги е имал епилиптични припадъци. Имаме данни за неговите посещения при психиатри. Към момента нямаме данни дали са му изписани лекарства и дали му е назначено лечение“, заяви градският прокурор на София.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"