Дъщерята на Митко Събев и племенницата на Денис Ершов спасени по щастлива случайност от гигантската лавина в Алпите!

Щастлива случайност спасила дъщерята на Митко Събев и племенницата на Денис Ершов от гигантската лавина, която затрупа поне 10 души в Алпите, научи ексклузивно . Дениса – която носи името на покойния си чичо, живее заедно с майка си – бившата моделка и носителка на титлите „Мисис България Уърлд Бюти 2007” и “Кралица на кралиците Интерконтинентал” Екатерина Тонева в Швейцария от години. 

„Живи сме и здрави, не сме под лавината! Днес в 14.23 на 30 км от мястото, където карат ски децата, кантон Вале, пистата Plaine Morte имаше лавина.

Според последното изявление на президента на Crans Montana Nicolas Féraud в момента кучета, хеликоптери и пожарникари търсят около 10 – 12 човека, които са още затрупани.“ Това написа в профила си във фейсбук Екатерина Тонева.

Ето какво разказа тя пред за инфарктната ситуация:

 „В момента е ваканция на учениците от кантон Женева и много от тях са там. Ние с моята дъщеря и Вики – дъщерята на Митко Събев, която ни е на гости, бяхме вчера точно там – на Кранс Монтана! Днес караме също в кантон Вале, но в района на 4 Вале, което се пада срещу Кранс Монтана, на около 30 км. Не може да се каже с точност колко човека са затрупани, но приблизително 10 – 12, казват, че може да стигнат и до 15. Търсенето е много трудно, защото 2 м е дебелината, а дължината е 300 – 400 м. Изровени са 4 човека. В момента на живо предават, че там има 4 хеликоптера, военни, 10 психолози, кучета с 12 водачи. Търсят причината – дали е от климата, или от хора, които карат на забранени места.“ 

Орлин ФИЛИПОВСКИ,

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"