Цигани, опитали се да продадат 14-годишната си щерка в чужбина, я цанили за 1500 лева и злато! (ВИДЕО)

14-годишното момиче, чиито родители – цигани, се опитаха да го продадат в чужбина, е настанено в Кризисен център. Това съобщи Алина Конкьова, директор „Социално подпомагане” – Бургас.

Днес ще се решава каква мярка да бъде приложена. Един от вариантите е да остане в Кризисния център до 6 месеца.

Родителите се опитаха да продадат дъщеря си във Франция. Семейство от квартал „Акациите” в Бургас беше заловено, докато организира продажбата на собственото си дете.

Семейството отвело дъщеря си в общината в Бургас, за да ѝ бъде изваден нов акт за раждане. Обяснили, че оригиналният документ, необходим за удостоверяване на родителските права, а и при пътуване зад граница, е изгубен. Поведението на фамилията се сторило подозрително на служителите на отдела за административно обслужване. Те използвали момент, когато детето останало само за кратко, за да разговарят с него. И тогава момичето споделило, че ще бъде изведено в чужбина против волята му.

Момичето трябвало да бъде омъжено за 17-годишно момче във Франция. Семейството на момчето трябвало да плати 5 000 лева, но бъдещата свекърва не успяла да ги събере и затова уговорката се променила на 1500 лева и златни накити.

Още за случая гледайте във видеото:

Източник: Нова телевизия

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"