Това са 10-те най-необикновени жени в света: събират всички погледи с външността си

Едно нещо свързва жените, попаднали в тази класация – те изглеждат наистина необичайно за обикновения човек. Въпреки това, тези дами са превърнали своите „странности“ в своя запазена марка и се гордеят с тях.

Ето Топ 10 на най-необикновените жени в света :

1. Йоти Амге

Най-малката жена на света

Истинска Малечка-Палечка! Актрисата, жителка на индийския град Нагпур, е включена в Книгата на рекордите на Гинес като най-ниската жена.

 Въпреки редкия тип генно нарушение, който тя притежава, тялото й е перфектно сложено и много пропорционално.

най-ниската жена

най-нисичката жена

В деня на 18-тия си рожден ден Амге е била висока 62,8 см и е имала тегло 5,2 кг. Това момиче е талантливо, красиво и много усмихващо се.

2. Джулия Гнусе

Най-татуираната жена на света

Известна на света под прякора Нарисуваната дама. След 30-тата си година тази млада и красива американска жена развива порфирия – заболяване, при което слънчевата светлина причинява образуване на мехури по кожата. Тъй като мехурите често водят до белези, тя започва да слага татуировки, за да ги скрие. Според Книгата на рекордите на Гинес 95% от кожата й е татуирана.

най-татуираната жена на света

3. Аша Мандела

Собственичката на най-дългата коса в света

И Рапунцел би завидяла на тази жена! Аша вярва, че косата й помага да преодолее два инфаркта и рак. Тя не намалява дължината на косата си, дори когато преминава курс на химиотерапия в борба с рака. Косата й тежи 19 килограма, а дължината ѝ е 16,7 м. За да измие и изсуши гривата си, на Аша Мандела са ѝ нужни два дни. Когато излиза на разходка, тя увива косата си в африкански шал и я носи по този начин – това й дава по-голяма свобода.

най-дългата коса в света

жената с най-дълга коса

4. Микел Руфинели

Жената с най-голямото дупе в света

Това се казва дупе! Ханшът на Микел е най-широкиият в цял свят: обиколката му е 2.4 м с тегло около 190 кг. Но тя не е просто дебела жена. Нейната талия е само 100 см, което при тези мащаби на дупето може да се счита за невероятно. Микел няма да отслабне: „Обичам формите на тялото си и не виждам причина за диета, защото нямам здравословни проблеми“, казва тя. Микел е щастлива майка на четири деца.

най-големият ханш в света

най-големият ханш

5. Анета Флорчик

Най-силната жена на планетата

Такава сила няма и Пипи Дългото Чорапче! Гледайки тази сладка брюнетка, никога не бихте си помислили, че тя е един от най-силните хора на планетата. Полскиата състезателка е в състояние да изтласка 500 кг в пауърлифтинг, освен това, тя е държи и рекорда за жени по вдигане и „хвърляне“ на хора – 12 повдигнати над главата и хвърлени възрастни мъже в две минути. Освен това Анета постави рекорд за усукване на тигани, усуквайки 5 броя на минута.

най-силната жена

най-силната жена в света

6. Елейн Дейвидсън

Най-голямото количество пиърсинг

42-годишната Елейн Дейвидсън от Шотландия е известна като „най-пробитата“ жена. Почти 7000 метални обекта са вкарани в тялото й от главата до петите. А не толкова отдавна тя най-накрая запълни колекцията си от метални пръстени с най-ценния в живота й – годежния.

жената с най-много пиърсинги

7. Майра Розалес

Най-дебелата жена на света

Майра Розалес причинила смъртта на племеника си по невнимание – тя призна, че е умрял, защото ръката й паднала върху него. Вярно е, че съдът е установил, че всичко това е измислено от нея, за да спаси сестра си от затвора. След тази история Майра решително се подлага на диета и започва да отслабва. Преди да направи първата си, операция, Майра сама е свалила 220 килограма, използвайки протеинова диета. В продължение на две години тя сваля 408 килограма и сега тежи 103 килограма.

най-дебелата жена на света

8. Ани Хокинс-Търнър

Най-големите естествени гърди

Светът познава Ани като Норма Стиц. Тя има официален статут на рекордьор от Книгата на рекордите на Гинес. Гръдта ѝ с обем от 1,8 метра тежи около 25,5 килограма, но това не пречи на Ани да снима филми (за възрастни), да бъде модел и майка на две деца.

най-големите естествени гърди,

9. Кейти Юнг

Най-тънката талия в света

На това му се казва талия като оса! Американката Кейти Юнг никога не е прибягвала до пластична хирургия, за да достигне талията й такива обеми. Височината на Юнг е 165 см, обиколката на талията ѝ с корсет е 38,1 см, а без корсет – 53 см. Нейният ентусиазъм се дължи на любовта й към викторианската мода, така че на 38 г. тя започва да носи пристягащи талията колани и от обиколка 66 см. в този момент талията ѝ постепенно започнала да става по-тънка.

най-тънката талия

10. Челси Чармс

Най-големите силиконови гърди на света

Гърдите на Челси са с тегло 11.8 кг, а размерът им е 164XXX. Челси се гордее с гърдите си. По професия Чармс е порно актриса и стриптизьорка. Не само изключителният гръден кош, но и диплома от Харвардския университет ѝ помагат да постигне високи успехи в кариерата (макар и съмнителни такива).

жената с най-големи  гърди

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"