Носителят на Нобелова награда, който откри причините за развитие на рак, разкрива това, което няма да ви кажат лекарите

Носителят на Нобелова награда за медицина, д-р Ото Варбург, който е откривател на причините за рак посочва, че недостигът на кислород е в основата на развтието на болестта.

Липсата на кислород води до киселинност в организма.

Д-р Варбург открива, че раковите клетки са анаеробни (не дишат кислород) и не биха могли да оцелеят в присъствието на високи нива на кислород.

Всички нормални клетки имат съществена потребност от кислород, а раковите клетки могат да преживяват без кислород – правило без изключение”.

Ако клетката се лиши на 35% от кислород в продължение на 48 часа, тя може да стане ракова “.

“За рака, за разлика от други заболявания, има безброй вторични причини.

Но, само за рака, има само една основна причина. Грубо казано, основната причина за рака е подмяна на дишането с използване на кислород в тялото на една нормална клетка с друг вид енергетика – ферментация на глюкозата”.

Нашата диета играе важна роля в поддържането на правилното ниво на рН в организма.

PH балансът се явява баланс на киселини и основи във всички течности и клетки в тялото. Тялото ви трябва да бъде балансирано от гледна точка на рН нивата в кръвта и да има леко алкално ниво – 7,365 за да оцелее.

За съжаление, типичната диета на повечето хора в развитите страни се състои главно от токсични и киселинни продукти като преработени, рафинирани захари, зърна, генетично модифицирани организми и т.н. Това води до нездравословно кисела рН среда.

Небалансираната рН може да прекъсне дейността на клетките и техните функции. Прекалено киселото рН ниво на тялото може да доведе до много сериозни здравословни проблеми като рак, сърдечно-съдови заболявания, диабет, остеопороза и киселини.

Ако за дълъг период от време вие поддържате в тялото си кисела среда, това може значително да ускори процеса на стареене.
Robert O. Young, в книгата си “Чудото рН” казва, че повечето здравословни проблеми възникват от киселинността. Това е така, защото паразитите, вредните бактерии, вируси, гъбички от рода на Candida растат и се развиват в кисела среда. А алкалната неутрализира бактериите и други патогени.
Така че поддържането на рН баланса е един от най-важните инструменти за оптимизиране на вашето здраве.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"