Таро прогноза на Анжела Пърл за седмицата – ОВЕН и ЛЪВ ги очаква съдбовна среща, ВОДОЛЕЙ и РИБИ доверете се на интуицията

Овен

Седмицата за Овен ще бъде повлияна от картата „Съдът“. Той ще има възможност да се сбогува с миналото, да се справи с грешките, да се извини за постъпките си и да премахне пречките пред развитието.

Овен ще трябва да „се издигне от пепелта“ и да се „събере” отново, за да се заеме с нови задачи с новите сили.

Важно да се насочи енергията към потока на сътворението, като не позволява на разрушителните емоции да водят до задънена улица.

„Императрицата“ показва необходимостта да си припомнят своите желания и да не се задържат с тяхното въплъщение в живота. Тази Аркана насърчава Овен към хармония, което е важно за емоционалния баланс и изграждането на взаимоотношения с близки.

Телец

„Съдът“ в сценария на Телец говори за съживление и обновяване. В началото на седмицата те ще могат да спечелят прошка от своите близки. Според този Аркан е важно да се започне нов етап от живота без дългове, каквито и да са те, след което Телците ще очакват само приятни перспективи.

„Колесницата“ в сценария – това е предупреждение, че Телец в средата на тази седмица трябва да се държи в ръка. Излишъкът от енергия може да доведе до необмислени действия, които едва ли ще помогнат за постигането на целта. От сряда е важно да следваме плана и да не се разсейваме от други дейности.

„Върховната жрица“ олицетворява мъдрост и развита интуиция. Съветът на тази карта не е да бързаме, да заемем позицията на пасивно наблюдение и да се доверим на чувствата си. Вътрешният глас ще подскаже подходящия момент за решителни действия.

Близнаци

От 11 март, близнаците ще трябва да погледнат дълбоко в себе си и да прекъснат бягането, за да не пропуснат най-важното. „Върховният жрец“ символизира мъдрост и духовно развитие, среща с ментор и получаване на ценни съвети. Благодарение на съдбоносната среща ще бъде по-лесно да се решават трудни въпроси и да се намери изход от тази ситуация.

„Колесница“ говори за противоречие и двойственост, което е характерно за Близнаците. Ще има сблъсък на противоположни черти на характера, а в средата на седмицата близнаците ще трябва да се ограничат, за да изключат появата на трудности или проблеми.

„Отшелник“ говори за мъдрост и за придобиване на нови знания. В края на седмицата близнаците трябва да бъдат оставени сами за известно време, за да отразяват спокойно и да решават по-нататъшните цели. Спокойна атмосфера, медитация и правилна почивка ще върнат жизнеността, която ще ви позволи да продължите пътя към щастието.

Рак

Картата “Умереността” е съветът да се придържате към “златната среда”. За рака, този Аркан съветва да се ограничат емоциите и да се стремят към вътрешен баланс. Използвайки тази карта, намирането на хармония ви позволява да развивате и намирате нови аспекти на вашите таланти.

„Върховната жрица“ също привлича вниманието на Раците към вътрешния свят. С тази карта е лесно да се намери изход от трудна ситуация, ако слушате вътрешния си глас и не се опитвате да ускорите събитията.

„Върховният жрец“ говори за важността на спазването на правилата или традициите на обществото. Картата може да покаже решение на проблема, ако Раците го погледнат от всички страни и намерят необичаен начин да го оправят.

Лъв

„Звездата“ в права позиция символизира не само сила, но и готовност за завладяване на нови върхове. От понеделник, 11 март, лъвовете ще могат да реализират смели идеи, да изберат правилния път към щастието и благополучието. Често „Звездата“ показва съдбовна среща, а самотните сърца успяват да намерят истинска любов.

“Справедливостта” е карта на справедливост и отговорност. За нея е важно за Лъвовете да разберат, че са избрали посоката в самия живот, а всякакви събития в нея са естествено отражение на решенията, взети по-рано.

„Император“ – картата на действието. Според него, лъвовете ще могат да разберат, че имат всичко, за да вървят напред. Необходимо е само разумно да се използват умения, сила и власт, за да се избегнат погрешни преценки и необмислени стъпки. На картата „Император“ лъвовете ще трябва да вървят по свой начин, без да осъждат околната среда и да не пречат на развитието на никого.

Дева

Картата на правосъдието казва, че Девите трябва да вземат сериозни решения в началото на седмицата. Възможно е те да бъдат свързани с властите. Според този Аркан Дева е важно да бъдете внимателни и да действате в рамките на закона, без да се опитвате да бъдете хитри.

Според картата на Дявола Девите трябва да „се срещнат” с тъмните страни на характера, които са важни за „държането под контрол”. Тестът може и да не е лесен, защото не винаги е лесно да се укротят изкушенията и да се откаже да се отдаде на капризите му. Тези, които могат да се справят със себе си, ще могат да достигнат целта за кратко време.

„Върховната жрица“ показва необходимостта да действаме предпазливо, без да се поддаваме на желанието да ускорим събитията. Според тази Аркана трябва да се доверите на интуицията си, която ще ви помогне да изберете подходящото време за решителни действия.

Везни

Аркана „Дяволът“ показва Везни на възможността да се освободи от „оковите“, които ограничават развитието и свободата на живота. Тя може да бъде както за пагубните пристрастия, така и за стереотипите, които не дават възможност да се избере различен път и да стигнат до щастие.

Аркана „Върховната жрица“ – е мъдрото използване на информацията, получена по-рано, и продължава да тече. Тежестите на тази карта трябва да се ръководят от техните чувства и емоции, които ще подтикнат правилната посока и ще ги спасят от следващите фалшиви цели.

„Колесницата“ е пътуване. Арканата говори за готовността да промени живота си и да следва мечтата си, но за това трябва да контролираш емоциите и вниманието по време на пътуването към дългоочакваната цел.

Скорпион

„Върховната жрица“ олицетворява спокойна увереност. Скорпионите ще могат да разрешат всякакви проблеми и спорни въпроси, чрез доверие в интуицията. Търпението ще бъде чудесен спътник в началото на седмицата и ще помогне да се избегнат грешки както в бизнеса, така и в личния живот.

„Колелото на съдбата“ говори за цикличния характер на живота. Всеки ден има възходи и падения, а Скорпионите отново трябва да се тестват. Правилните решения ще доведат до победа, което означава, че трябва да се адаптираме към промените и да се стремим към баланс в центъра на кръга на съдбата, където късметът ги очаква.

„Императрицата“ символизира не само женския принцип, но и истинската мъдрост, присъща на хората, способни да допускат грешки и да се опитват да ги поправят. Скорпионите трябва да намерят личен път към щастието и за това имат всичко: сила на волята, интуиция и необходими знания. Остава само да направим първата стъпка.

Стрелец

Аркана „Дяволът“ е предупреждение, което говори за загубата на контрол над делата и емоциите. Стрелец, дължащ се на инконтиненция в началото на седмицата, може да предизвика проблеми, които пречат на изпълнението на плановете. Можете да избегнете подобен ход на събитията, ако не се отдадете на слабост и контролирате емоциите.

Директното значение на картата „Решение” е да се постигнат целите, но това е малко вероятно без усилие. Арканата казва, че човек трябва да е готов за трудности, за да постигне желаното. Упоритостта ще ви помогне да спечелите друга заслужена победа.

„Обесеният“ говори за задънена улица, когато Стрелците не могат по никакъв начин да повлияят на събитията. В края на седмицата най-добре е да изберат позиция на изчакване и да не пропускат признаците на съдбата.

Козирог

„Върховната жрица“ посочва тайни, които скоро ще бъдат разкрити. Козирозите ще трябва да променят мирогледа си по отношение на част от живота, бизнеса или личността. Картата говори за важността на вземането на мъдри решения, без да се поддаваме на бързане и провокации от страна.

„Колесницата“ говори за възможността за преодоляване на пречките пред щастлив живот. Значителен скок напред ще се случи в средата на седмицата и за Козирозите е важно да не пропускат този момент.

На картата „Светът“ идват радост и хармония. Козирозите в края на седмицата ще могат да се насладят на спокоен живот, почивка от шума и тревогите, посвещавайки време на любимите си занимания. Според тази Аркана е лесно да се победят трудностите, което означава, че през уикенда всяка спорна ситуация ще стане по-ясна и светлината на дългоочакваната свобода ще изгрее напред.

Водолей

„Луната“ предупреждава за опасност, като съветва да се държи предпазливо. Вниманието към всяка стъпка и дума ще спаси Водолея от грешки, които ще помогнат без забавяне да постигнат целта или да завършат всяка работа.

Според аркана „Колесницата“ Водолей ще може да се справи с трудностите, които спъваха постигането на успех. Силата на волята и желанието за достигане до нови висоти ще ви помогнат да се справите с всякакви предизвикателства и да стигнете до лична победа с вдигната глава.

„Светът“ идва период на щастие и просперитет, към който се стреми Водолей. Тази карта е символ на победа и триумф на правосъдието, което означава, че уикендът ще мине с добро настроение и ще донесе много положителни новини.

Риба

„Колесницата“ показва на Риби възможността да оставят миналото зад гърба си и с нови сили да се заемем с работата, която води до нови цели и постижения. Според тази карта трудностите ще бъдат преодолени от човек, който не се страхува да се изправи пред тях.

„Магьосникът” обещава успех на Рибите в областта, която те са избрали за свой приоритет. Тази карта предоставя възможност за достигане на нови висоти в кариерата, за адаптиране на личния живот, за справяне с финансови затруднения.

„Върховният жрец“ – карта на постоянство и лидерство. Според него Риби могат да станат мъдър наставник за някого, или могат да променят живота си към по-добро, като се доверяват на вътрешния си глас.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"