Шокиращи подробности за трагедията в колата-ковчег край Дебели лаг!

20-годишен младеж загина, а бременна жена на 21 години в 7-ия месец бе потрошена при жестока катастрофа край Радомирското село Дебели лаг, пише „Телеграф“. 

Както съобщи, тежкият инцидент е станал към 18,30 часа. Двамата се връщали от кукерски фестивал, където участвали с група от село Калища. Младежът е от Калище, а жената е от същото село, но е женена в Дебели лаг.

Във возилото бил собственикът на колата с дъщеря си, доводеният й брат, както и загиналият младеж, разказа техни съселяни. 

На завоя преди селото водачът изгубил контрол над возилото и колата се преобърнала няколко пъти. Автомобилът бил смазан до неузнаваемост, твърдят очевидци. На мястото са пристигнали полиция, Бърза помощ и пожарна. Наложило се огнеборците да режат ламарините на смазаното возило, за да извадят тялото на шофьора. Бременната жена е със счупена ръка, оток на белия дроб и наранявания на таза. 

Според свидетели бащата и синът му били пияни. Бременната Радост била на задната седалка. По време на катастрофата, съпругът й бил на площада за празненствата по случай Сирни Заговезни. 

Разбрал от обаждане по телефона какво се е случило и веднага излетял към мястото. Качил ранената си жена и сам я откарал в „Пирогов“. През нощта белият й дроб отекъл и лекарите я преместили в реанимацията. Засега смятат, че няма опасност за плода. 

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"