Разбра се кой е тежко раненият млад актьор при зловещ инцидент на коктейл в Благоевград! (СНИМКА)

33-годишният актьор от Благоевградския театър Теодор Куков е падналият от втория етаж на сградата след премиерата на спектакъла „Портретът на Дориан Грей“, в който участва и Калин Врачански, съобщава „Телеграф“.

Инцидентът е станал към 1,30 ч. през нощта срещу вторник по време на коктейла, на който театралите се почерпили за успешния старт на новото представление. 

В приповдигнато настроение Куков залитнал от стълбищната площадка на втория етаж, преметнал се през парапета и паднал от около 4 метра височина.

Веднага е закаран в благоевградската болница, която е наблизо, където са установили черепно-мозъчна травма и мозъчен хематом. 

В 5 часа през нощта пострадалият е транспортиран с реанимобил в софийската „Света Анна“. Той е контактен, но има реална опасност за живота му. 

„В болницата съм, не съм в състоние да говоря… Много близък човек ми е Теодор“, сподели по телефона пред изданието пиарката на театъра Симона Любомирова. 

Тя уточни, че Калин Врачански и другите гостуващи актьори вече си били тръгнали и не са станали свидетели на нелепия инцидент. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"