СКАНДАЛНИ ПОДРОБНОСТИ: Барбара влачила за косата Франческа, а арестуваният учител я налагал в главата до припадък

Нови скандални подробности изплуват около случая на брутална агресия в ловешкото основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“. Майката на битото от учителя дете коментира случая и обяви, че на дъщеря й ще бъде извадено медицинско.

„Барбара ми обясни, че била бита от учителя.

Винаги нея я изкарват виновна, казват, че е луда и се бие. Тя не е луда, просто има нерви“, уточни родителката. „Много пъти са ми казвали, че се бие е и агресивна, но аз не вярвам, че е така“, добави тя и разкри, че дъщеря й е със специални потребности.

По думите й откакто са я ударили, Барбара се оплаква от болки в главата.

„Господинът ме удряше по главата, докато не припаднах, вместо да ни разтървава. Другото момиче излезе, а господинът продължи да ме удря с юмруци по главата“, заяви битата Барбара.

„Учителите бяха в стола, боят се случи в занималнята. Не можах да пусна за момичето, защото той ме удряше по главата и не знаех кого държа“, каза още Барбара и допълни „Господинът често ме бие по главата.“

Темата коментира и директорката на основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“. „В петък става сбиване за 3-4 минути. Децата са разтървани. Не виждам да се крие този случай. Никой не ми е докладвал на 8 март за побоя. Случките с детето Барбара са чести и затова смятах, че това е поредният такъв инцидент“, коментира тя.

„Деца не се бият, с тях работят специалисти. Този учител ще си понесе пълната отговорност“, заключи директорката.

Родителите на другото момиче, участвало в сбиването, коментираха, че това е първото спречкване между двете деца. „Учителят не е имал друг изход. Заставаме плътно за него. Той е помогнал на дъщеря ми Франческа. Виждате, че Барбара я е хванала за косата и не пуска като питбул. Това е „командно““, завърши майката на Франческа, която най-вероятно имаше предвид, че определя поведението на учителя за хуманно.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"