Весела Барбукова разкри: Познаваме се с Арабаджиеви и Баневи, но не сме ги виждали от 5 години!

Бизнесдамата Весела Барбукова се включи в страницата на във Фейсбук, за да отговори на препечатаната от „Уикенд“ в медията ни статия, в която се твърди, че мъжът й е следващият в списъка на олигарсите, които предстои да бъдат арестувани.

„Аз съм Весела Барбукова и това е моя истински и действителен социален профил /доказателство, че сме открити хора – аз и семейството ми/. Всичко изложено по-горе съдържа една единствена истина – че сина ни Добромир беше отвлечен. Семейна драма, към която не искаме да се връщаме и трудно преодоляхме в годините“, разкрива Барбукова по повод тиражираната информация.

 

И продължава: „В характеристиката на съпруга ми Димитър Барбуков пише: „син на кулак – народен враг“. В тази връзка всички глупости за Комсомол и червени куфарчета са произволни упражнения в риторика. Така и никой в годините не успя да докаже нищо, защото просто няма какво. Нашият фамилен бизнес е публичен, легален и никога не сме престъпвали закона. В този смисъл сме абсолютно чисти и спокойни да отговаряме за каквото и да било“.

Барбукова открехва за първи път завесата и за отношенията си с арестуваните семейства Баневи и Арабаджиеви. 

„Да, познаваме сем.Баневи и сем.Арабаджиеви. Както и с много други известни семейства и личности. Били сме заедно в компании, но никога не сме имали общ бизнес. От 4 – 5 години не контактуваме, но ако някой трябва да отговаря за действията си – да отговаря. Ние сме напълно готови за отговаряме за действията си, защото са абсолютно легални и чисти. Регулярните проверки на НАП и Прокуратура към нас са категорични за това. Благодаря за интереса към нас! Готови сме да отговаряме за всичките си действия без притеснения, защото наистина няма за какво да се притесняваме!“, уточнява г-жа Барбукова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"