Още за екшъна в Бургас! Молдовец прострелял руския младеж заради момиче (СНИМКА)

20-годишният Никита В. е простреляният в главата край Руската гимназия младеж. Момчето е с руски произход, живее в България със семейството си от малък и се занимава с футбол към ФК „Балкан/Прилеп“. Той е родом от Красноярск, предава „Флагман“.

Никита първо е бил прострелян в главата, а след това ударен с юмрук. 

Молдовец е прострелял с газов пистолет 20-годишния младеж, съобщава „Бургас Инфо“. Местонахождението на молдовския гражданин е в процес на установяване.

Според полицията  причина за конфликта са неизяснени междуличностни взаимоотношения по повод обща позната, като в социалната мрежа между двамата чужденци е постигната договореност относно мястото на срещата им в к-с „Лазур“.

Междувременно стана ясно, че състоянието на Никита съвсем не е леко. Той е с комоцио и фрактура на черепа. Въпреки това опасност за живота му няма, но ще бъде оставен под лекарско наблюдение за още няколко дни.

Както съобщи, младежът е бил прострелян в главата с газов пистолет в района на Руската гимназия. Действието се развива снощи около 22 ч. Той е приет в спешното на УМБАЛ-Бургас около 23 ч. вчера.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"