Карлос Контрера посъветва Марешки да посети лекар

Нека отбележим, че поради 30-те години, които изминаха в ляво-либерален модел, светът се събуди и започна да се радикализира. Дълги години нас ни убеждаваха, че няма проблем и решението е толерантност, но се оказа, че много хора не са съгласни, каза в предаването „Всичко коз” по Канал 3, Карлос Контрера по повод терористичния акт в Нова Зеландия.

„Ние постигнахме целта си. Да започнем от кворума- какво значи, че някой го е спасил? До колкото познавам конституцията, всеки е длъжен да ходи на работа.

Българската демокрация се превръща в пародийна. Ние знаехме, че Веселин Марешки няма да напусне парламента, той се отметна след 8 часа. Защо си мислите, че той може да налага на някого условия. Не ние правим цирка. Оздравяващо за г-н Марешки е да посети специалист, защото толкова рязка смяна на мненията е за лекар. Да се разчита на него е трудно, но в крайна сметка, той представлява „н” на брой избиратели. Редно е да ходи на работа”, каза той относно „Воля”.

„На първо място, в общинските съвети се гледат много доклади за разсрочване на дългове. Винаги съм бил против масовото разсрочване, защото от Мюфтийството не са бедни. Ако ще се върви към разсрочване, това трябва да бъде в рамките на година, или две, иначе какъв сигнал даваме на гражданите, че те не могат да си разсрочат или опростят дълговете. Такова нещо трябва да има при изключителен случай, а не смятам, че точно този е такъв. На мен управлението ми се вижда стабилно. Спорове винаги ще има”, завърши Карлос Контрера по темата с дълговете на мюфтийството.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"