Цял Пазарджик е потресен от фаталния секс инцидент с рапъра Кобака, погребват го днес на…

Рапърът Костадин Кобаков – Кобака ще бъде погребан на пазарджишките гробища днес, съобщава „Телеграф“.

Целият град е потресен от нещастния инцидент, отнел живота на младия мъж, и тези, които са го познавали, не могат да повярват, че този „жизнерадостен и душа човек“ си е отишъл завинаги.

„Видяхме се в петък следобед. Времето беше хубаво и той разхождаше кучето си навън.

Много свястно и добро момче. Поздравяваше всеки от квартала, никого не подминаваше“, сподели негов познат, който не може да повярва, че Коцето вече го няма.

Криминалистите открили рапъра Кобака чисто гол, а любовницата му Валентина… 

Кобака не се е занимавал с музика повече от 10 години, но като по-млад се е увличал по брейк и рап, имал записи с Мишо Шамара и Ванко 1. 

Припомняме, че преди да се отдадат на плътските си удоволствия Костадин и случайно срещнатата няколко часа по-рано 34-годишна жена се заключили в гаража. Тя била семейна и с две деца.

Във фаталната вечер казала на близките си, че отива на тържество. С Кобака явно се запознали в някоя дискотека и след купона там се пренесли в новия му апартамент. Жилището обаче не било обзаведено и вместо да отидат на хотел, се качили в паркираната в гаража кола. Кобаков имал 4 700 лева в себе си, но явно е предпочел да се похвали с дълго мечтаното жилище в Пловдив.

 Станало им студено и запалили двигателя, което довело до смъртта им. Когато близките им започнали да им звънят по телефоните от събота сутринта, те вече били мъртви, са категорични разследващите. Костадин и Валентина са издъхнали едновременно и в смъртта им няма данни за насилие

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"