Александър Томов, номинирал омбудсмана без тя да знае: Ако Манолова се яви срещу Фандъкова за кмет на София, тя печели

Ако Мая Манолова се яви на избори срещу Йорданка Фандъкова, тя печели. Това заяви в предаването „Всичко коз“ Александър Томов – понастоящем член на движение „Заедно“, което издигна кандидатурата омбудсмана Мая Манолова за кмет на София без тя да знае.

 „На София ѝ трябва голяма промяна. Направихме едно проучване и заради това, че Сафия е една трета от България.

И ние направихме един анализ – сложихме няколко имена, направихме проучване от него стана ясно, че г-жа Манолова, ако се яви, тя ще победи. Ние не искаме да бъде наш кандидат, но ние трябва да ѝ подскажеме, че съществува такова проучване и че ако тя се яви срещу г-жа Фандъкова, тя печели“, обяви Томов и изрази позиция, че най-вероятно самата Манолова ще стигне до мнение по този въпрос след европейските избори.

„Гражданите я искат, ние я искаме. Освен това няколкото битки, които тя спечели направи впечатление. Спечелените битки с „Топлофикация“, която е в практикечски фалит.

Ако Мая Манолова каже не, ние имаме и други варианти. Ние не можем, не искаме да бъдем носител и инициатор. Просто казваме, че София има нужда от промяна. И ако ГЕРБ загуби в София, губи цялата власт“, коментира членът на движение „Заедно“.

По думите му Мая Манолова наистина работи добре с управляващите, но изразява опозиционност, а това, че тя работи добре с тях, говори само за нейния авторитет.

Извън темата за Мая Манолова Александър Томов обяви, че движение „Заедно“ има политически амбиции и те започват с евроизборите. Кои обаче биха били партньорите на движението.

„Категорично не партиите в този парламент. Не ги искаме тези партии поради много тежки грехове към нацията“, каза Томов и обяви, че шест партии вече са се присъединили към движението.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"