Възпитателят, който разтърва с юмруци подивели седмокласнички проговори и описа скандална сцена!

Съжалявам много за това, което се случи. Аз и като баща никога не съм одобрявал насилието. Това каза в сутрешния блок на bTV бившият възпитател от ловешкото ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ Георги Димитров, който беше заснет да бие ученички в опит да ги разтърве.

„Не съм тръгнал първо с юмруци. Гледката беше ужасна – дърпаха се коси, псуваха се, викаха си. Аз също започнах да викам и да крещя, но момичетата не ми обърнаха никакво внимание. Едното момиче беше изпаднало в истерия. Аз се чудех какво да правя. Извих ръцете на едното момиче, то пусна косата, но не исках да продължавам, за да не й счупя ръката. Не съм нанасял юмруци. Силен мъж съм, ако я ударя с юмрук, ще й причиня големи поражения. Досега такова нещо не се е случвало. Гледах кадрите и се почувствах много зле. Виках им да си пуснат косите и да спрат да се бият“, каза той.

„Едното момиче никога не е било агресивно. С другото момиче всяка седмица имаше поне по един конфликт. Учениците постоянно се дразнят там. Псуват се, опитват се да предизвикат нас учителите. Аз в училището се занимавах с обгрижване на децата, след като приключат учебните занимания, нещо като занималня. Искам да благодаря на всички, които се подписаха в подписката в моя защита. Никога не съм оправдавал насилието. Просто в този момент се опитвах да спася човешки живот. Дойде приятеля на едното момиче. Той е голям, близо 100 килограма. Ритна другото момиче в корема. Добре, че беше колегата да го избута. Просто всичко стана бързо и реагирах спонтанно. Знам, че не е това начина, по който трябва да се разтървават деца, но явно и ние не сме подготвени достатъчно добре, за да отреагираме при такива ситуации. Учениците провокират учителите. Една учителка напусна разплакана преди време и каза – това е, дотук бях, не мога повече“, разкри Георги Димитров.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"