Найджъл Фарадж заплаши да “разкъса“ партията на Тереза Мей, ако…..

Найджъл Фарадж каза, че ще разкъса Торите „крайник от крайник“, ако Тереза Мей отложи Брекзит, цитира думите му британският вестник The Telegraph.

Бившия лидер на ЮКип, който вече е свързан с новата Брекзит партия , пише в The Telegraph, че удължаването на член 50 ще се разглежда като предателство от милиони гласоподаватели.

„Всяко удължаване на член 50 ще бъде разглеждано като предателство на нацията ни от милиони разгневени консервативни гласоподаватели“, каза той. „Изборът пред Тереза Май е прост.

Ако държи твърдо и спазва закона на страната, Великобритания ще напусне Европейския съюз в 23 часа на 29 март. „Ако тя се забави и последва продължително удължаване, обещавам, че ще направя всичко възможно, за да разкъсам партията й „крайник по крайник“. Не заслужават нищо по-добро. „Време е да напуснем Европейския съюз и да продължим остатъка на живота си.“ Фарадж написа в сряда: „Тъй като министър-председателят се отправя към утрешната среща на върха на ЕС в Брюксел с малки перспективи да постигне отчаяния си опит да създаде краткосрочно продължение на член 50, искам да й дам нещо друго, за което да помисли: оцеляването на Консервативната партия. „

Според него като кандидатства за удължаване на член 50, Тереза Мей нанася щети на глобалната позиция на Великобритания като демократична нация. “ 

Източник: „Фокус

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"